A 100 legjobb nő a tévéből: Cobie Smulders

"Unexpected" Premiere - BAMcinemaFest 2015 GettyImageRank1 Surprise VERTICAL USA New York City Film Premiere FILM Premiere Film Industry Red Carpet Event Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Cobie Smulders 2015 Topix Bestof ACTRESS BAMcine
NEW YORK, NY - JUNE 23: Actress Cobie Smulders attends the "Unexpected" premiere during BAMcinemaFest 2015 at the BAM Peter Jay Sharp Building on June 23, 2015 in New York City. Ben Gabbe/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Cobie Smulders az Így jártam anyátokkal Robinjaként bizonyára nem csak Ted Mosby szívét rabolta el, több néző miatta ülhetett a vígjátéksorozat elé. Tévében azóta csak elvétve láthattuk, az új Jack Reacher-filmben azonban benne lesz, és már 2017-re is le van kötve két filmre.  
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színésznőket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend – ez már a 46. rész. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Cobie Smulders,

akit az Így jártam anyátokkal Robinjaként ismert meg a világ, a kilenc évad mind a 208 epizódjában láthattuk Ted nagy szerelmeként.

Cobie Smulders 2015-ben Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ben Gabbe

A Jacoba néven született színésznő első szerepét 2001-ben kapta a Candy From Strangers című rövidfilmben, előtte modellkedett, a világ több országába hívták bemutatókra. Ez után a Rémvadászok-ban és a Tru Calling – Az őrangyal-ban is megjelent egy-egy epizódban, Az elveszett legendák kalandorai-ban pedig már komolyabb szerepet kapott, tizenhárom részben láthattuk.

Az Így jártam anyátokkal egyik promóképén Forrás: CBS

Az L-ben négy epizódban tűnt fel, majd szerepet kapott a Kergetjük az amerikai álmot pilotjában is, az igazán nagy áttörést azonban kétségkívül az Így jártam anyátokkal hozta meg neki. Tévés munkát azóta nem nagyon vállalt, A S.H.I.E.L.D. ügynökei-ben játszott csak pár részben, az Animals-höz pedig a hangját kölcsönözte.

Benne lesz Tom Cruise-zal a Jack Reacher: Never Go Back-ben, és még 2017-ben is várhatunk tőle két filmet, a Why We're Killing Gunther-t és a Literally Right Before Aaron-t.

A Bosszúállók: Ultron kora premierjén Forrás: AFP/Mark Davis

2012 óta Taran Killam felesége, két gyerekük van. Hogy a férfi mennyire irigylésre méltó helyzetben van, azt pár fényképpel támasztjuk még alá, nézelődjön kedvére!

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ben Gabbe
Forrás: AFP/2015 Getty Images/Andrew H. Walker
Forrás: AFP/2015 Getty Images/Dimitrios Kambouris
Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jamie Mccarthy
Forrás: AFP/2015 Getty Images/Kevin Winter
Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt
Forrás: AFP/2014 Getty Images/Kent Horner
Forrás: AFP/2014 Getty Images/Dimitrios Kambouris
Forrás: AFP/2014 Getty Images/Jamie Mccarthy
Forrás: AFP/2014 Getty Images/Jason Merritt