A Doktor House szépsége a Red Hot Chili Peppersnek dolgozik

Olivia Wilde
Olivia Wilde a 2016-os Tribeca Film Festival afterpartiján
Vágólapra másolva!
A Doktor House és a Bakelit gyönyörű sztárja a jelek szerint a kamera másik oldalán is megállja a helyét – nem is akármilyen bandának készít klipet.
Vágólapra másolva!

A 32 éves színésznő a Red Hot Chili Peppers új klipjét rendezi éppen, amely az együttes The Getaway című, június 17-én érkező albumáról származó egyik dalhoz, a Dark Necessitieshez készül.

Coming soon @chilipeppers

Olivia Wilde (@oliviawilde) által közzétett fénykép,

Bár azt gondolnánk, a videóklip-rendezés idegen terep a Bakelit sztárjának számára, valójában van már benne gyakorlata: nemrégiben az Edward Sharpe and the Magnetic Zeros nevű zenekarnak készített klipet (a No Love Like Yours címűt), 2011-ben pedig egy Free Hugs című kisfilmet is rendezett.

River dancing. @pandaskate @amandapowellskate @noelani_tsunami #rhcp @danigirdwood

Olivia Wilde (@oliviawilde) által közzétett fénykép,

Olivia Wilde a Dark Necessitiesben a Noelani Tsunami művésznéven futó kaszkadőrnővel és a gördeszkás Amanda Powell-lel dolgozik együtt, és a színésznő Instagramjára felrakott képek is azt támasztják alá, hogy a klip cselekménye a deszkás tematika körül bonyolódik.

Hot set. #rhcp #darknecessities @noelani_tsunami @danigirdwood

Olivia Wilde (@oliviawilde) által közzétett fénykép,

Wilde a deszkás képek mellett egyéb izgalmas fotókat is kirakott a forgatásról, ahogy megosztotta kis útitársa fényképét is, aki nem más, mint Jason Sudeikis színésszel közös kétéves kisfia, Otis – a csöppség a jelek szerint tényleg mindenhova, még a munkába is elkíséri a mamát. Ahogy azt egyébként április közepe óta tudni lehet, Otisnak hamarosan kistestvére születik, hiszen a színésznő – szintén Instagramján – csodás fotóval jelentette be, hogy gyermeket vár.

My travel buddy. #walkwithapurpose

Olivia Wilde (@oliviawilde) által közzétett fénykép,