Az Agymenők szőkesége nem csak új pasijával csókolózik

Kaley Cuoco is harcolt a jobb bérért
Vágólapra másolva!
Már egy ideje biztosra is tudhatjuk, hogy az új férfi Kaley Cuoco oldalán nem egyszerű haver, hanem a színésznő új szerelme. A harmincéves sztár pedig Instagramján egyre izgalmasabb közös képeket oszt meg magukról.
Vágólapra másolva!

Az Agymenők című népszerű sitcomból ismert színésznő május közepén tette egyértelművé, hogy Karl Cook profi műlovagló (aki nem mellesleg az Intuit nevű szoftvercég milliárdos alapítójának, Scott Cooknak a fia) több számára egyszerű barátnál: Instagramján egy csókolózós fotót rakott ki magukról, „végre!" felirattal ellátva, utalva arra, hogy a világ akkor már hónapok óta azt találgatta, Cook-e a szerencsés új férfi Cuoco életében.

Finally

@normancook által közzétett fénykép,

A szőke szépség szerencsére azóta is számos remek közös fényképet posztolt: a legutóbbin például azt láthatjuk, hogy a szintén lóbolond színésznő és barátja egyszerre cuppantanak puszit valamelyikük gyönyörűséges paripája pofájára (válása után ugyanis Cuoco is vett magának egy lovat). „Nem tudom, melyikük fog jobban hiányozni" – olvasható a képaláírás.

Not sure who I miss more

@normancook által közzétett fénykép,

Egy másik bolondos képen szintén hármójukat látjuk, összehajolva, és mivel Cook sildes lovaglósisakja kitakarja az arcokat, nem lehet egészen tisztán kivenni, mi is történik a képen. „Ki csókol meg kit?" – írta viccesen a fotó mellé a színésznő, aki a jelek szerint már teljesen kiheverte, hogy mindössze 21 hónapig tartó házasság után nemrégiben hivatalosan is elvált a profi teniszező Ryan Sweetingtől.

Who's kissing who @julie.rae7 #bella

@normancook által közzétett fénykép,