Júliusban megnyílnak a pokol kapui

Marco Polo, Netflix, Lorenzo Richelmy, Benedict Wong, Uli Latukefu
7. Marco Polo (2014-2016), 9 millió dollár epizódonként
Vágólapra másolva!
Július 1-jén tér vissza második évadjával a Netflix nagyszabású kosztümös történelmi sorozata, a Marco Polo, ami sokkal látványosabbnak és izgalmasabbnak tűnik, mint a 2014-ben debütált első szezon.
Vágólapra másolva!

A Marco Polo a Netflix eddigi legköltségesebb vállalkozása, hiszen a cég nem kevesebb mint 90 millió dollárt ölt a fiatal Marco Polo mongóliai kalandjait feldolgozó sorozatba. A költségvetés viszont hiába vetekedett a Trónok harca büdzséjével, az átütő siker elmaradt: a kritikusok fanyalogva fogadták a szériát, és a nézők sem mutattak fékevesztett lelkesedést a Marco Polo iránt. Mindez mégsem gátolta a Netflixet abban, hogy berendelje a második évadot.

A folytatás ott veszi fel a fonalat, ahol az első szezon véget ért: tanúi lehetünk, ahogy Kubiláj mongol nagykán igyekszik kiterjeszteni hatalmát az ismert világ minden részére, miközben a címszereplő is aktív részese a történelemformáló eseményeknek. A hódítás viszont nem az egyetlen dolog, amire figyelmet kell fordítani, hiszen a kánnak a trónjára törő riválisokkal is számolnia kell. A második évad első előzetese izgalmas, fordulatokban gazdag és látványos akciókkal megspékelt történetet ígér, amelyben a szereplők még a pokol kapuinak megnyitásától sem riadnak vissza.

Meghódítanák a világot Forrás: Netflix/Phil Bray

A Marco Polo második évadja július 1-jétől lesz elérhető világszerte, így Magyarországon is, ráadásul a Netflix jó szokásához híven az új szezon összes epizódja egyszerre válik majd megtekinthetővé.