Igen izgatott az Így jártam anyátokkal sztárja

Így jártam anyátokkal, How I Met Your Mother, Josh Radnor, Cristin Milioti
Josh Radnor és Milioti az Így jártam anyátokkalban
Vágólapra másolva!
Ha minden jól megy, a népszerű sitcom címszerepét megformáló Cristin Milioti a saját szériájában szerepelhet.
Vágólapra másolva!

A színésznőtől és kollégájától, Nina Pedradtól (aki az Új csaj producereként és A stúdió forgatókönyvírójaként ismert) az FX csatorna rendelt be egy pilotot. A félórás bemutatkozó epizód egy Maxine nevű lány, legjobb barátnői, Natalie és Amy, illetve mostohafivére, Landis kalandjait követi a felnőtté válás csapdájában. A Milioti megformálta Maxine és a Pedrad alakította Natalie mindketten elfuserált figurák utóbbi emellett fűvel és receptre kapható nyugtatókkal seftel.

Josh Radnor és Milioti az Így jártam anyátokkalban Forrás: CBS

A négy karakter csapata – akik közül két szerep még nincs kiosztva – diszfunkcionális családként támogatja egymást. A két színésznő pedig egyúttal a show ötletgazdájaként és executive producereként is funkcionál. A további producerek között olyan neveket találunk, mint a Felhőtlen Philadelphia révén ismert Rob McElhenney, Charlie Day és Glenn Howerton.

és megtiszteltetésnek érezzük, hogy esélyt kaptunk csatlakozni a nőkről szóló sorozatok maroknyi csapatához" – nyilatkozta Cristin Milioti, aki egyébként nem ismeretlen az FX előtt, hiszen az Így jártam anyátokkal anyaszerepe után játszott a csatorna Fargo című szériájában.