A 100 legjobb nő a tévéből: Kulcsár Edina

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Nem az a kérdés, hogy miért került fel erre a listára, hanem az, hogy miért nem tettük fel rá őt korábban. A közelmúltban befejeződött Nagy Duett összes nézője meggyőződhetett róla, hogy belevaló csaj, laza, szeleburdi, és rendre megújulni képes nő, akinek ráadásul még egészen képzett énekhangja is van.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színésznőket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend – ez már a 47. rész. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

Forrás: Instagram/Kulcsár Edina

A héten Kulcsár Edina van soron, aki a TV2-csoport környékén tűnik fel rendre, most épp az Aktívot vezeti, de láthattuk a Hal a tortán több adásában, a TestŐrben, a Nagy Duettben pedig egészen a fináléig menetelt Hevesi Tamással.

Forrás: Nánási Pál

2014-ben figyelhettünk fel rá igazán, ekkor választottak meg Magyarország Szépének a hazai nemzeti döntőn. Eztán jött a Miss World 2014, a Miss World nemzetközi szépségverseny 64. versenye, ezt 2014. december 14-én rendezték Londonban. A zsűri végül második helyezettnek választotta Edinát, ami nagy siker, mert ilyen jó eredményt még egyetlen magyar sem ért el a nemzetközi szépségversenyen.

Forrás: Kulcsár Edina

2015 szeptemberében debütált az Aktívban, a szülési szabadságát töltő Gombos Edinát váltotta. „Nem mondom, hogy profi voltam, mert azért az még eléggé messze van, de nem volt szerintem annyira zavaró" - szabadkozott a lámpaláza miatt.

Forrás: Facebook

A szépségkirálynőt kommentekben is támadták amiatt, hogy előtanulmányok nélkül, szerintük csak Sarka Kata barátnőjeként kapta meg a munkát: az Aktívnak ugyanis éppen Hajdú Péter a producere. Edina szerint inkább szakmai szempontok dönthettek mellette: "Elmentem a castingra,

Profi műsorvezetőket is meghallgattak, nyilván nem én voltam a legprofibb, gondolom, itt csak arról van szó, hogy egy új arcot keresnek. Kicsit bosszant, hogy azt hiszik, most puszira itt lehetek, mert egyszer egy szépségversenyen részt vettem, de ez egyáltalán nem így van" - védekezett, majd elmesélte, mennyit gyakorolt az adás előtt. Szerintünk belejött, nincs miért pironkodnia.

Forrás: Facebook / Kulcsár Edina

Pár hónapos korától kezdve édesanyja és a dédi nevelték, apjával évekig egy szót sem váltott. Gyerekkorában sokszor csúfolták az iskolában az orra miatt, aztán megműttette, és elindult a Miss Plastic versenyen. Utána jött meg az önbizalma. (Az eredeti orrot itt megcsodálhatja.)

Forrás: Facebook / Kulcsár Edina

Bár ott sok pozitív impulzust kapott, utána volt egy rossz korszaka, műkörmösként dolgozott, egész nap ült, és 70 kilósra hízott. Amikor viszont kellett, villámgyorsan ledobott 15 kilót.

Forrás: Facebook / Kulcsár Edina

Stewardess akart lenni: akkor még létezett a Malév, és a középiskolája szerződésben is állt a céggel. Aztán amikor életében először repülőre ült, félt, és rájött, jobb a szilárd földön, és kikötött a modellszakmában.

Forrás: Facebook / Kulcsár Edina

2015-ben véget ért hosszú kapcsolata. „Úgy döntöttünk Mátéval, hogy inkább külön utakon folytatjuk. Hat évet voltunk együtt. Ha egy megszokott életből hirtelen kiszakad az ember, akkor mondhatni, hogy az valamilyen szinten depresszióba hajtja. Nem szeretnék szépíteni a dolgokon, volt olyan időszakom, hogy sírva keltem és sírva feküdtem. A legfájóbb pillanat az volt, amikor összepakoltam a cuccaimat" – nyilatkozta a szakítás után.

Kulcsár Edina és szemérmes nagymamája Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

2016 márciusában mosolygós képet tett közzé, amin barátnőivel pózol, akkor ezt írta a követőinek: "Üdvözlet a határon túlról! A barátnőimmel síelni indultunk. Jobban mondva ők síelnek, én snowboardozok!" Ez az út sajnos nem sikerült jól, két helyen is eltörött a csuklója.

Forrás: Facebook

Még gipszben volt a keze, amikor a TV2 felkérte, hogy vegyen részt a Nagy Duett tavaszi show-iban, ő elvállalta, és nem is tette rosszul. Kiderült, hogy életvidám, belevaló nő, aki még kellemes énekhanggal is bír – nem csoda, hogy egészen a végéig harcban voltak a győzelemért.

Forrás: tv2
Forrás: tv2
Kulcsár Edina Forrás: Tv2

Több sztori róla itt.