Brad Pitt-filmmel és Star Trekkel indul az új mozitévé itthon

Z Világháború
Vágólapra másolva!
Július 11-én 21 órakor indul a Mozi+, az indulás hetében megszakítás nélkül láthatják a nézők a 21 órakor kezdődő filmeket.
Vágólapra másolva!

Mint jeleztük, július 11-én indul útjára a Mozi+, amely a Pro4 csatorna helyén megújult tartalommal és ehhez illeszkedő új arculattal várja a nézőket. "A nagy amerikai filmstúdiókkal való hosszú távú szerződéseknek köszönhetően közkedvelt és színvonalas filmeket kínál, akár röviddel a mozibemutató után, így nem kell éveket várni a legnagyobb durranásokra" - állítja a TV2-csoport.

A hétköznap esti filmek fixen 19 és 21 órakor kezdődnek. A TV2-csoport nem tagadja, hogy a Film+ elé akar kerülni nézettségben.

Z világháború

Az indulás hetében az esti, 21 órás filmjét megszakítás, azaz reklámok nélkül sugározza. Elsőként, országos tévépremierként érkezik Brad Pitt főszereplésével a Z világháború július 11-én 21 órakor. Ezt követően számos televíziós premier várja a nézőket, jön a Star Trek – Sötétségben, a G.I. Joe: Megtorlás és a Phillips kapitány, valamint olyan családi filmek és vígjátékok, mint a Ted, vagy éppen a Spongyabob – Ki a vízből!, de olyan közkedvelt filmek is képernyőre kerülnek, mint a Nagyfiúk 2.