Lagzi Lajcsi állítja, halálosan megfenyegették

Galambos Lajos
Vágólapra másolva!
Büntető feljelentést tett ismeretlen tettes ellen Galambos Lajos, a zenész állítja, levélben halálosan megfenyegették.
Vágólapra másolva!

"Feltételezésem szerint olyan valaki írta a fenyegető levelet, aki magára ismert a rólam szóló könyvben. Abban a kötetben tudatosan nem íródtak le nevek, de azt nem tartom kizártnak, hogy egy dühös börtönőr vagy egy rendőr készítette az irományt " - mondta a zenész.

Lagzi Lajcsi nyilvánosságra is hozta a levelet, állítja, ez érkezett a napokban a postafiókjába. "A mocskos könyvetek miatt már engem is vizsgálnak. Én is szívok! Ennek a számláját rátok verem, jó lesz jobban vigyázni! (...) Elkapunk benneteket és elszámolunk! Ott nem lesz ekkora szátok" - áll a közzétett szövegben.

Galambos Lajos állítja, levélben kapott fenyegetést Forrás: TV2

Lagzi Lajcsi több helyen arról mesélt, hogy valakinek az útjában áll, nem érzi magát biztonságban, de nem fél. "Sajnálom, hogy ez történt, és mindenkitől bocsánatot kérek, akiket akaratom ellenére ilyen zűrös ügybe kevertem. Ide tartozik a családom és természetesen a könyvem szerzői is" - mondta a Blikknek. A levelet már eljuttatta a rendőrségnek is, feljelentést tett ismeretlen tettes ellen.

Korábban volt konfliktusa a rendőrökkel, feltételezi, hogy ennek is köze van a fenyegetéshez. "Nem az egész rendőrségnek, de annyi igaz, hogy egy magas rangú rendőrtisztnek megmondtam a magamét, és elküldtem melegebb éghajlatra. Ez lehet összefüggésben az ellenem folyó hadjárattal" - mondta.