A nem épp szolidan, de nem is extrém módon kihívóan öltözött Lúciát a beszélgetés előtt igazoltatták a rendőrök, de az Ádám keresi Évát mindhárom finalistája arról mesélt, hogy pár adás elég volt ahhoz, hogy felismerjék őket az utcán. Krisztián tagadja a bulvár korábbi állításait, Petránál laknak ketten, azaz két hónapja tart a pucéran kezdődött románc.

A Viasat3-at birtokló Sony egyik irodájában találkozunk az Ádám keresi Évát végjátékának főszereplőivel: mint sokan tudják, ez volt az első olyan hazai valóságshow, amelyben anyaszült meztelenül forgattak a szereplők, a csatorna pedig bevállalósan, kitakarás nélkül adta az összefoglalókat. Krisztián nem volt újonc a képernyőn, foglalkoztatta őt már a Viasat3: a realityveterán szerint az Éden Hotel nagyobb kaland volt, mert tovább is tartott, most viszont érzelmileg gazdagabban tért haza. A meztelenség nem okozott neki problémát: „Amerikában, Miamiban éltem négy évet, az ottani felfogás átragadt rám is, úgyhogy nekem nem volt szenzáció vagy különös, hogy meztelennek kell lenni."

Balról Petra, jobbról LúciaForrás: VIASAT3/Haas Róbert

Petra forgatott már pár pornófilmet, így nem volt szégyenlős. „Az azért egészen más szituáció, ott mindenki tudja, mi a dolga. Amikor a felnőttfilmes szakmát kezdtem, akkor sem szégyenlősködtem. A kíváncsiság, a pénzkereset motivált abban, hogy pornót forgassak. Itt alapvetően más volt a helyzet" – meséli. A szigetre a kaland kedvéért jött, arra gondolt, hogy nyaral egyet, abban nem bízott, hogy férfira talál.

LúciaForrás: Viasat3 / Szoke Richard

A páros tagjai állítják, hogy jelenleg is együtt vannak. „Nekem a szigeten volt egy kikötésem: nem tudok olyan kapcsolatban működni, amelyben a párom pornózik" – ismétli határozottan Krisztián, erre Petra jelzi, hogy próbálja mérsékelni a szexuális tevékenységet, de azért egy szólót már bevállalt, amióta itthon vannak (március végén ért véget a forgatás). „Igyekszem elengedni ezt a dolgot, és szerintem sikerült. Nem is kapok sok felkérést, ezért nem kell aggódni. Amúgy 0–24-ben együtt vagyunk, édesanyám budapesti lakásában lakunk. Ő külföldön van" – meséli a göndör hajú lány.

KrisztiánForrás: Viasat3 / Szoke Richard

„Az együttélés alatt jól megismertük egymást. Tisztában vagyok azzal, hogy Petrának ez volt a kereseti lehetősége, és nem akarom megmondani, hogy mit csináljon. De ha azt látom, hogy próbál mást csinálni, jó irányba akar változni, akkor örülök" – dünnyögi Krisztián. Szerinte a média indokolatlanul sokat írt erről a rövid pornós múltról, holott a lány az érettségi óta számos munkakörben dolgozott, gazdasági szakközépben végzett. 

PetraForrás: Viasat3 / Szoke Richard

Időközben beesik a találkozóra Lúcia, a hoppon maradt harmadik, aki elmeséli, hogy a rendőrök a Nyugati téren igazoltatták – fényes nappal van, délelőtt, a lányon ujjatlan dzseki, alatta dekoltált felső, olyan, ami vonzza a szemet, de semmiképp nem extrém. Egyetértünk abban, hogy a karhatalom emberei valószínűleg csak közelről is meg akarták szemlélni, és valószínűleg fel is ismerték a pucér párkereső szőkeségét. 

Forrás: Viasat3 / Szoke Richard

Mindhármukat felismerik már az utcán, boltban, pedig csak pár adásban voltak. Lúcia edzeni jár, a konditeremben is odamentek hozzá, fotózkodtak vele. Amikor a motivációját tudakoljuk, elmondja, hogy spontán döntött. „Unatkoztam egy kissé a télen, új embereket akartam megismerni, így éltem a lehetőséggel, kimentem a valóságshow-ba. Persze nem bánnám, ha az ismertségből tudnék profitálni: viszont nincs elég önbizalmam, ami baj" – vélekedett. 

Forrás: Viasat3 / Richard Szoke

A tévéző azt láthatta, hogy a párkereső vége felé Petra és Krisztián sokat veszekedtek, befutónak tűnt Lúcia. „Kinn a szigeten én ezt másképp éreztem: nekem úgy tűnt, hogy ők ketten jobban meg tudtak nyílni egymásnak. Krisztián és köztem egyáltalán nem volt semmi, legfeljebb egy fal,  amit nem tudtunk átlépni. Ha nem volt kamera a közelben, akkor is jobban elvoltak ők ketten. Végig éreztem, hogy nem engem választ majd Krisztián, nem is akartam közéjük állni" – elevenítette fel a végjátékot. „Hiszek a karmában, amit adsz, azt kapod vissza. Attól tartottam, ha Petrának rosszat teszek, azt valamikor visszakapom" – tette hozzá, magyarázatképp, hogy miért nem próbálta kiütni riválisát a nyeregből. 

A szigeten remekül érezték magukat, de a fauna kissé zavarta őket, arasznyi mókusok és patkányok is szaladgáltak fel-alá a bambuszházikó környékén a lányok szerint: ez főleg éjjel okozott aggodalmat. A meleggel nem volt bajuk, a tenger langyos volt, Petra hiányolta egyedül a hazai kosztot. 

Mindent tagad

Krisztiánról a bulvárlapok egykor azt írták, hogy lányokat futtat, külföldre exportál csajokat erotikus munkára. „2012 után én kinn maradtam az USA-ban a családommal, szüleimmel, két testvéremmel. Elindítottunk egy vállalkozást, autókkal foglalkoztunk, el is tűntem a hazai médiából. A mai napig nem keresett meg engem senki ezzel a történettel, de valamelyik újság lehozta ezt a légből kapott sztorit, de semmi valóságalapja nincs. Máig nem kérdezett meg senki erről. A sajtó-helyreigazítás nem érdekelt: Amerikában éltem, nem foglalkoztam azzal, miket irkálnak" – jelezte morózusan. Máig autók adásvételével, szervizelésével foglalkozik, állítja. 

Volt egy erotikus fotózás is időközben. Reggel négykor kezdődött, két-három órát aludtak előtte, úgyhogy kissé nyűgösek voltak, főleg Petra: „Oké, hogy meztelenül ismertük meg egymást, de azért nem volt egy kellemes szitu, hogy ott le kellett vetkőzni, majd nézni, hogy pucéran fogdossák egymást." 

Trixi pár adásban volt látható, végül nem talált pártForrás: Viasat3 / Szoke Richard

Hármasban nem forgatnának erotikus filmet, legalábbis Lúcia nem lenne benne. „Én nem nyomultam pasikra a szigeten sem. Én a romantikát szeretem, azt, ha udvarolnak nekem. Azt szeretem érezni, ha tényleg kellek egy fiúnak. A szüleim pedig bíztak benne, hogy nem járatom le őket: megnézték az adásokat, és megnyugodtak, mert nem hoztam szégyent senkire. Végül is jó kaland volt, sokkal rosszabb társaságra számítottam" – summázta.