Folytatja a pereskedést a Született feleségek színésznője

2016.06.14. 11:14

A Született feleségek egykori Edie-je, Nicollette Sheridan megkapta az időpontot a bírósági tárgyalásra, 2017-ben folytatódik a 2010 óta húzódó ügy – a színésznő azóta nem tudja megemészteni, hogy kirúgták a sorozatból. 

Nicollette Sheridan 2017. június 5-én térhet vissza a bíróságra, akkor folytatódik a per, amelyet az ABC, illetve a Touchstone Television ellen indított.

Az csak tavaly októberben derült ki, hogy egyáltalán perelhet, az ügy azonban már 2010 óta húzódik. Sheridan akkor perelte be a Született feleségek alkotóját, Marc Cherryt és az ABC-t, mert szerinte jogtalanul rúgták ki a sorozatból. Cherryt először testi sértéssel és szexuális zaklatással is vádolta, aztán ezeket ejtették, majd a férfit munkaügyi szempontból is tisztázták. A színésznő így már csak a gyártókat perelheti a rossz munkakörülmények miatt.

Jövőre folytatódik a pereForrás: AFP/Jason Kempin

A váddal a Született feleségek többi színésznője nem ért egyet, Eva Longoria, Felicity Huffman, Teri Hatcher és Marcia Cross is a védelem tanúinak a listáján szerepel, más kérdés, hogy meg fognak-e jelenni a tárgyaláson.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK