Nicole Kidman élete kész horror

CMT Music Awards 2016, Nicole Kidman
Vágólapra másolva!
Korábban cáfolták, most mégis azt jelentették be, hogy a Moulin Rouge! sztárja is szerepet kapott A tó tükre második évadában.
Vágólapra másolva!

A nyomasztó rejtélyszéria 2013-as, első évadában is elég nagy nevekkel dolgozott (a főszerepet a Mad Men – Reklámőrültekből ismerős Elizabeth Moss játszotta, de feltűnt benne Holly Hunter is), most viszont egy igazi világsztárt sikerült megszerezniük.

Kidman mellett a valamikor 2017 folyamán érkező folytatásban a visszatérő színészeken kívül (élükön természetesen a főhősnő rendőrnyomozót megformáló Mosszal) benne lesz mások mellett Alice Englert – akit korábban a Lenyűgöző teremtmények című ifjúsági fantasyban láthattunk – és Gwendoline Christine, a Trónok harca-beli Brienne is.

Nicole Kidman egyébként ezzel az együttműködéssel már harmadjára dolgozik az új-zélandi Jane Campionnal. A tó tükre egyik ötletgazdájával és rendezőjével a sztár korábban az 1996-os Egy hölgy arcképe című romantikus drámát forgatta, míg Nyílt seb című 2003-as thrillerében Kidman producerként vett részt.

Nicole Kidman az Egy hölgy arcképében Forrás: Jurgen Teller / Kobal / The Picture Desk

A tó tükre első évadában azt követhettük, ahogy Robin Griffin nyomozónő egy terhes kiskamasz ügyében nyomoz, aki eltűnik, miután bele akarja ölni magát egy jéghideg új-zélandi hegyi tóba – ezzel párhuzamosan pedig a rendőrnő saját múltjával kapcsolatban is nyugtalanító dolgok derülnek ki. A második szezon négy évvel ezután veszi fel a fonalat, ám ezúttal a Bondi Beach-nél sodródik partra egy holttest.