A rockénekes megmentette egy kisbaba életét

2016.06.16. 19:27

A Red Hot Chili Peppersszel készült Carpool Karaoke forgatásán majdnem tragédia történt, a frontembernek, Anthony Kiedisnek kellett újraélesztenie egy gyereket. 

A fél világ kiröhögte már magát James Corden sorozatának, a Carpool Karaoke-nak a legújabb adásán, amelyben a showman a Red Hot Chili Peppersszel marháskodott és énekelt a kocsiban.

A videón olyan 10.50-nél neki is vetkőztek, hogy az együttestől megszokott stílusban, félmeztelenül folytassák az utat – ami attól vált viccessé, hogy Corden korántsem büszkélkedhet olyan felsőtesttel, mint a bandatagok. Ha még nem látta, mutatjuk:

A Red Hot Chili Peppers frontembere, Anthony Kiedis a brit Radio X adásában azóta elmesélte, hogy a mókás műsor felvétele közben kis híján szemtanúi lettek egy tragédiának. Megálltak, hogy egyenek egy kis mexikóit, amikor az egyik közeli házból egy asszony rohant ki, a karjában a gyermekét tartva, és azt kiabálta, hogy a kislány nem lélegzik.

A stábból többen odasiettek, de a nő pont Kiedis kezébe nyomta a gyereket. Az énekes először megpróbálta kinyitni a lány száját, hogy úgy lélegeztesse, majd a hasát kezdte el nyomkodni. "Buborékok jöttek ki a száján, a szemei visszatértek a helyükre. Akkor tűntek fel a mentők, átadtam nekik a gyereket, aki már lélegzett, jól volt" – mesélte Kiedis. A sztorit teljes egészében meghallgathatja itt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK