Magyarul is jönnek A Simpson család legújabb részei

2016.06.17. 11:35

Június 17-től végre a magyar FOX műsorán is látható A Simpson család 27. évada.

A FOX műsorán futó A Simpson család a televíziózás történetének leghosszabb ideje vetített animációs vígjátéksorozata, amely a nézők és a kritikusok körében is töretlen népszerűségnek örvend. Az 1989-ben indult műsor több mint 150 televíziós elismerést nyert, köztük például 31 Emmy-díjat.

A mára legendássá vált karakterek (a lusta és kétbalkezes semmirekellő, Homer, felesége, a gyakorlatias Marge és folyton csatározó gyermekeik, az ördögfióka Bart, a koravén Lisa és az érzelmeit cumija segítségével is remekül kifejező Maggie) ezután is görbe tükröt tartanak a nézők elé.

Forrás: FOX

Az új epizódokban a sárga bőrű család kalandjai elképesztő fordulatokat vesznek: Homer és Marge úgy döntenek, hogy egy ideig külön folytatják útjukat, majd Homer találkozgatni kezd egy húsz év körüli lánnyal, később pedig veszít a pókeren, hatalmas adósságba sodorva magát. Egy másik részben Bart és Liza szuperképességekre tesznek szert, miközben a családfő elveszíti rövid távú memóriáját, ami természetesen számos bonyodalmat okoz.

A Simpson család új évadát június 17-től minden hétköznap 19:10-től dupla epizódokkal vetíti a FOX.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK