Kaszák és feltámadó, régi kedvencek a tévében

Agymenők, The Big Bang Theory
Vágólapra másolva!
Miután kiderült, mely sorozatokat kaszálták el, a nagyobb csatornák bejelentették azt is, milyen szériákat indítanak vagy folytatnak idén ősszel.
Vágólapra másolva!

A rajongóknak el kell búcsúzniuk többek közt a Castle-től, a Melissa McCarthy nevével fémjelzett sitcomtól, a Mike és Molly-tól, a Vészhelyzet-ből ismert Julianna Margulies főszereplésével készült A férjem védelmében című jogi drámától, A szépség és a szörnyeteg-től, mindössze két évad után az Együttlét-től, a Felejthetetlen-től és a Gátlástalanok-tól, ahogy a Jóbarátok Joey-ja, Matt LeBlanc sem játszhatja tovább saját magát a Sikersorozat-ban.

Sikersorozat Forrás: Showtime

Azért a tévécsatornák szerencsére nem csak elkeserítő hírekkel szolgálnak, hiszen folyamatosan jelentik be új, idén ősszel induló projektjeiket. Feltámad például a MacGyver, egy vadonatúj címszereplővel, az új X-Men-fimekből ismert Lucas Till-lel a főszerepben, és szeptember végén jön a Halálos fegyver tévés verziója is, Damon Wayansszal Murtaugh és Clayne Crawforddal Riggs szerepében. Az amerikai televíziók legizgalmasabb közelgő sorozatairól itt írtunk korábban.

És azoknak sem kell szomorkodniuk, akik nem az újdonságokra kíváncsiak, hanem régi kedvenceiket szeretnék a nyár után is viszontlátni. A FOX egyebek mellett az Új csaj, a Scream Queens, az Empire, természetesen az 1989 óta töretlen sikerrel futó A Simpson család és a Family Guy szeptemberi folytatását jelentette be. Az NBC eközben a tizennyolcadik szezonját kezdő Különleges ügyosztály, a Feketelista és a Grimm új évadával fogja megörvendeztetni a nézőket.

Empire Forrás: FOX

Az ABC is újból csatasorba állítja legerősebb versenyzőit, sitcomokat (Modern család), drámákat (A Grace klinika, Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?) és a kaland műfaj képviselőit (Egyszer volt, hol nem volt) egyaránt. A The CW-n többek közt a Vámpírnaplók folytatódik, a CBS-en pedig olyan régi nagy kedvencek mellett, mint az Agymenők, az NCIS vagy a Gyilkos elmék, visszatér Sherlock és Watson vegyes párosa, azaz Jonny Lee Miller és Lucy Liu is.

Agymenők Forrás: CBS

A visszatérő és vadonatúj sorozatok bővebb listáját itt és itt böngészhetjük.