Voksán Virág szerint szándékosan tolt ki vele egy riporter

2016.06.17. 10:40

Tisztában van vele, hogy Argentína nem Európában van, de mégis megtette az Eb nagy esélyesének. Állítja, hogy ott helyben javította magát, de az már nem került adásba. 

„Én is szurkolok a magyaroknak, de soha nem mozgatott a foci" – kezdte a mentegetőzést a Mokkában Voksán Virág, aki a napokban Argentínát jelölte meg az Eb nagy esélyesének. Állítja, hogy azonnal javította magát, csak nyelvbotlás volt, de az már nem került adásba. 

Voksán VirágForrás: tv2

„Nekem a vébé volt a fejemben, de a szerkesztő-riporter nemcsak, hogy benne hagyta az anyagban, hanem külön kiemelte. Ha külön megkérdezik, hogy Argentína Európában van-e, akkor persze tudom a választ: nem. Az borzaszt el, hogy Magyarország ennyire előítéletes, ennyire a sztereotípiára épít" – sopánkodott, arra utalva, hogy plasztikáztatta a száját, szilikon van a melleiben, és ettől sokan azt hiszik, tájékozatlan. 

A DJ elárulta, hogy van párja, van kivel nézni a meccseket, de ő sem futballrajongó. „A magyar meccseket persze nézem, de nem szakértek a témában" – tette hozzá Voksán.

mai cikkeink