ByeAlex: A legfontosabb, hogy hasson rám

x-faktor 2016 sajtótájékoztató
Vágólapra másolva!
ByeAlex is ott lesz a X-Faktor következő évadjában, Tóth Gabi, Gáspár Laci és Puskás Peti mellett ő értékeli a produkciókat. A csapat már megkezdte a forgatást, éjszakába nyúlóan zajlik a casting az RTL Klub székházában. Az énekes úgy érzi, hamar összecsiszolódtak, attól pedig egyáltalán nem tart, hogy új munkája miatt elpártolnak tőle régi rajongói.
Vágólapra másolva!

Sokakat meglepett, hogy ByeAlex ősszel mentorként tűnik fel a képernyőn, nem sokkal a bejelentés után hosszasan fejtegette közösségi oldalán, hogy miért mondott igent a csatorna felkérésére. Úgy véli, nem magyarázkodott, csak megosztotta gondolatait a közönséggel.

ByeAlex is ott lesz a következő X-Faktor zsűrijében Fotó: Hirling Bálint - Origo

"Új hír volt, meséltem róla. Ahogy anno az anyámnak vagy a barátaimnak is tettem. Nem értem miért süti rá a bulvár minden olyan előadóra, hogy magyarázkodik, aki valóban törődik a közönség gondolataival. Nem aggódom amiatt, hogy az új szerep miatt elpártolnak tőlem a korábbi rajongók, nem ezért írtam a bejegyzést" - mondta az Origónak.

Úgy látja, hamar egy hullámhosszra került a négyfős zsűri, meg is lepte, hogy ennyire gyorsan egymásra hangolódtak. "Engem is meglep, hogy ennyi különböző ember, mennyire hamar összecsiszolódik. Úgy érzem jó csapat vagyunk.

Úgy látja, hamar összecsiszolódtak Forrás: Fb / Tóth Gabi

Olyan produkciókra mond igent, melyek hatással vannak rá. "A legfontosabb, hogy hasson rám. Váltson ki valamit. Mert ha nem sikerül, akkor már csak az maradhat neki, hogy nagyon jól énekel. Mert azt az X-Faktor-ban azért figyeljük. Élvezem a munkát, egyelőre az a legnehezebb számomra, hogy órákig észnél kell lenni."

Az énekes A Dal színpadán tűnt fel 2013-ban, Kedvesem című dalával akkor ki is jutott az Eurovízióra, ahol a tizedik helyet érte el. Korábban is jelentek meg lemezei, de a nagyobb ismertséget ennek a szereplésnek köszönheti, produkcióját 2 millió 682 ezren nézték meg eddig a neten. Legutóbb a Még mindig című dalát mutatta be, ez már 7 millió 700 ezer feletti elérésnél jár.