A Class FM-et nemrég megvásároló Sláger Rádió Zrt. tulajdonosai Földes Ádámot nevezték ki a rádió vezérigazgatójává, a programigazgatói feladatokat pedig Hamvas Viktor látja el. A Class FM korábbi vezetője Turi Árpád valamint a programokért eddig felelős Tiszttartó Titusz távozik a rádiótól.

Alig több mint egy hónapja jelentették be, hogy a korábban piacvezető kereskedelmi csatorna, a nagy múltú, 2009-ig működő Sláger Rádió tulajdonosai megvásárolták a Class FM-et. A magyar kereskedelmi rádiós piacon a kezdetek óta jelen lévő Sláger Rádió Zrt. tulajdonosai új vezérigazgatót neveztek ki, a posztot mostantól Földes Ádám tölti be.

Földes ÁdámForrás: Class FM

A rádiós piacot húsz éve jól ismerő szakember pályafutása a Roxy Rádiónál indult, majd sokáig a Sláger rádiónál töltött be vezető pozíciót. 2008-ban a bolgár Star Fm vezérigazgatója volt, majd egy évvel később már a Danubius Rádiót vezette. Rövid kitérő után, 2011 augusztusától ismét rádiós piacon dolgozott, 2012-2015 között a sajtó piacon tevékenykedett, mígnem 2015-ben felkérték a Music Fm kereskedelmi igazgatói posztjára. A rádió új programigazgatóját házon belülről nevezték ki, ennek feladatait mostantól Hamvas Viktor látja el.

„Mindamellett, hogy továbbra is számítunk a Class szakmailag felkészült csapatára, már tárgyalunk olyan hazai és nemzetközi szinten is elismert szakemberekkel, akik tovább tudják erősíteni a rádió munkáját"- mondta a frissen kinevezett vezérigazgató, aki hozzátette: strukturális változások is várhatóak a rádión belül, és a tervek között szerepel a stúdió és az iroda költözése is.

Földes Ádám érkezésével távozik posztjáról a Class FM korábbi vezetője, Turi Árpád és a korábbi programigazgató, Tiszttartó Titusz is. A két szakember távozásán túl azonban nem terveznek komolyabb személyi változásokat és maradnak a húzó műsorok is, mint pl. Magyarország leghallgatottabb reggeli műsora, a Sebestyén Balázs - Vadon Jani - Rákóczi Feri fémjelezte Morning Show.