Sok örömet szerzett a létével - ismert tévések emlékeznek Bud Spencerre

Hajdú Péter
Vágólapra másolva!
86 éves korában meghalt Bud Spencer, a színész Magyarországon különösen nagy népszerűségnek örvendhetett - a magyar nézők nagyon kedvelték, és őt is sok szál fűzte az országhoz. A közösségi oldalakat elárasztották a búcsúzó üzenetek és fényképek, több ismert tévés, színész és énekes is elköszönt a legszerethetőbb pofonosztótól.
Vágólapra másolva!

D. Tóth András, a Fókusz műsorvezetője hosszasan búcsúzott el gyerekkori kedvencétől: "Elment a gyerekkorom egy meghatározó része.

Dévényi Tibi bácsinak többször is írtam, hogy segítsen találkozni a hősömmel, de ez a szerencse soha nem adatott meg.

Most, hogy Carlo Pedersoli már nincs, mégse a fájdalom, hanem az a vidámság és a kedves humor marad itt utána bennem, amit tőle kaptam a filmjeiben. Ma meg is nézek legalább egyet közülük. Szerettem, tiszteltem, hianyozni fog. Arrivederci Bud Spencer" - írja.

Bud Spencer és Terrence hill a Morcos misszionáriusok című filmben Forrás: AFP

Óriási egyéniség volt

Jakupcsek Gabriella személyesen is találkozott a színésszel, erről egy kisfilmmel és az alábbi sorokkal emlékezett meg: "Búcsúzom Bud Spencertől, aki óriási egyéniség volt! Köszönöm, hogy beavatott az életébe, hogy megismerhettem a családját, kivételes őszinteségét, remek humorát. Sok örömet szerzett a létével."

Évekkel később Hajdú Péternek is adott interjút, a TV2 műsorvezetője a hír hallatán a családot is megkereste. "Most beszéltem Alessandro Pedersolival, Bud Spencer unokájával és a hír sajnos igaz. Meghalt Bud Spencer.

hogy otthonában találkozhattam vele! Nyugodjék békében!"

Hajdú Péter egy közös képet is posztolt Forrás: Hajdú Péter / Facebook

Vujity Tvrtko röviden csak így írt: "Isten nyugosztalja gyerekkorom hősét, milliók ikonját, Bud Spencert!", a posztra több ezer reakció érkezett. Kasza Tibi is elköszönt a színésztől, "Sokunk hőse távozott el..Egyél sok hagymás babot odafenn te zseniális nagymackó! Köszönjük a gyerekkorunkat!" Dombóvári István humorista is kedvelte a színészt, követőinek annyit írt, hogy ma hagymás babot vacsorázik.

Mások csak egy-egy képpel vagy szóval köszöntek el, többek közt Király Gábor, Ábel Anita, Vastag Tamás, Nádai Anikó, Gianni, D. Tóth Kriszta, Tóth Gabi, Radics Gigi és Majka is posztolt az elmúlt órákban.