Meghalt John McMartin

Roundabout Theater Company's 2011 Spring Gala Honoring Alec Baldwin RADIO GettyImageRank3
NEW YORK, NY - MARCH 14: John McMartin attends Roundabout Theater Company's 2011 Spring Gala at Roseland Ballroom on March 14, 2011 in New York City. Ben Gabbe/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
86 éves korában meghalt John McMartin, akit közel 80 sorozatból, filmből ismerhetett a közönség.
Vágólapra másolva!

86 évesen, rákbetegség következtében halt meg John McMartin színész, akit az IMDb szerint összesen 78 produkcióban láthattunk, miközben színpadon is sokat játszott, ötször jelölték Tony-díjra.

McMartin a film ellenében főleg tévére dolgozott, az első szerepeit az ötvenes évek végén kapta, 1964-ben az East Side/West Side-ban láthattuk először több epizódban.

John McMartin 2011-ben Forrás: AFP/2011 Getty Images/Ben Gabbe

Később a Falcon Crest és A szépség és a szörnyeteg több részében is megjelent, ahogyan a Gyilkos sorok-ban és az Esküdt ellenségek-ben is többször láthattuk, csak ebben a két sorozatban mindig más szerepet vitt.

Olyan szériákban vendégszerepelt, mint a Magnum, a Cheers, a Frasier – A dumagép vagy a Kerge város, utoljára az Unbreakable Kimmy Schmidt-ben láthattuk 2015-ben.

A filmek közül az Ízlések és pofonok volt az utolsó munkája, de benne volt többek között Az elnök emberei-ben és a Törvényszéki héják-ban is.