Aggódnak a rajongók Csonka András miatt

csonka
Vágólapra másolva!
A színész viccét sokan nem értették, és komolyan aggódni kezdtek érte.
Vágólapra másolva!

Csonka András megosztott egy képet a közösségi oldalán, mellé pedig ezt írta: Kora reggeli találkozásom egy méhrajjal. A bejegyzést három mosolygó arccal zárta, utalva arra, hogy viccel, de

a kommentelők jelentős része nem vette a lapot, és komolyan aggódni kezdett a színészért.

"Ez rettenetes", "Andris, gyógyulj!", "Mihamarabbi gyógyulást" és hasonló üzenetek érkeztek, csak kevesen értették, hogy poén, a csípéseket profi sminkes készítette egy sorozat forgatásán.

Csak viccelni akart a képpel Forrás: Csonka András hivatalos oldala / Facebook

Csonka Andrásnak 45 ezer követője van hivatalos közösségi oldalán, rendszeresen posztol fotókat, videókat, a félreértés után élőben jelentkezett be, hogy elmondja, valójában nincsen semmi baja.

Egyelőre nem mondom el, hogy miért találkozom velük, de nagyon vicces lesz. Három mosolyjelet tettem a szöveg után, a kommentelők 70 százaléka mégsem értette, és komolyan vette. Ilyenkor kicsit megijedek, hogy mindent ennyire komolyan vesztek az életben, bármit hallatok, láttok, az úgy is van? Kicsit nézzünk a dolgok mögé, ha mosolyjelet láttok valami mögött, az mindenképp idézőjelben van" – mondta.

Köszöni, hogy ilyen sokan megijedtek és aggódtak érte, de mint mondta, ha ilyen baleset érné, nem az lenne az első dolga, hogy megoszt egy képet magáról az oldalán.