Guy Ritchie tévézni kezd

2016.07.14. 14:20

Együttműködési megállapodást írt alá az Endemol Shine Studios nevű, tévéműsorokat gyártó társaság A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, a Blöff és a Sherlock Holmes rendezőjével, Guy Ritchie-vel és produkciós partnerével, Lionel Wigrammel.

A több évre vonatkozó megegyezés értelmében a Ritchie-Wigram Productions sorozatokat fog fejleszteni a stúdió számára, amely az Endemol Shine nevű gigacég észak-amerikai divíziójához tartozik.

Ritchie legutóbbi filmje, Az U.N.C.L.E. embere premierjénForrás: Jamie McCarthy / Getty Images North America / AFP

Az Endemol Shine Group nevéhez olyan szériák kötődnek, mint például a Zsírégetők című fogyókúrás vetélkedő vagy a Gordon Ramsay-féle Amerikai mesterszakács című reality. Ritchie-ék azonban természetesen fikciós produkciókat gyártanak majd, méghozzá az egész cégcsoportnak, hiszen az Endemol Shine Studioson kívül a nemzetközi piacon is számítanak rájuk.

ZsírégetőkForrás: Kobal / The Picture Desk

„Guy és Lionel neve megkerülhetetlen ezen az új globális piacon, és már meg is határoztunk néhány közös projektet, amivel hamarosan kiterjesztik tevékenységüket a tévézés irányába, ugyanazzal az ötletességgel és lazasággal, amit már megszokhattunk tőlük" – mondta Sharon Hall, az Endemol Shine Studios elnöke, további részleteket azonban nem árult el.

„Nagy érdeklődéssel fordulunk efelé az új kreatív lehetőség felé, ami abban rejlik, hogy most hosszabb formában mesélhetünk történeteket. Charlie Corwin (az Endemol Shine North America társ-vezérigazgatója és társelnöke – a szerk.), Sharon Hall és csapatuk pedig nagyszerű partnerek lesznek ebben. Már alig várjuk a közös munkát" – közölte Ritchie és Wigram.

Guy Ritchie 2005-ös filmje, a RevolverForrás: EUROPACORP / Archives du 7eme Art / Photo12

Azt tehát egyelőre nem tudni pontosan, mivel örvendezteti meg a jövőben a tévénézőket Guy Ritchie, de annyi biztos, hogy következő mozifilmje, a King Arthur: Legend of the Sword jövő márciusban érkezik, Charlie Hunnammel, Djimon Hounsouval, Jude Law-val, Eric Banával és David Beckhammel a főbb szerepekben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK