Kockára tették Odett testi épségét egy trükk miatt

2016.07.14. 11:30

Múlt héten egy lengyel bűvész élő tévéműsorban szúrta át a műsorvezető kezét egy félresikerült bűvésztrükk miatt – a mutatványt ezúttal Hajnóczy Soma kétszeres bűvész világbajnok mutatta be Odett-tel.

A lengyel illuzionista, Pan Zabek egy reggeli műsorban egy viszonylag egyszerű trükköt mutatott be, négy zacskó közül egybe egy óriási szöget rejtett, majd az összekeverés után rácsapott a kezével azokra, amelyeket üresnek vélt. Volt aztán olyan elegáns, hogy másodjára inkább a műsorvezető kezét használta, de pont abba a zacskóba sikerült belecsapnia, amelyben a szög volt. A bűvész először mintha azt hitte volna, hogy a nő poénból jajveszékel, majd amikor rájött, hogy mi történt, rögtön eleresztett egy káromkodást:

Odett-tel próbálták ki a trükköt

„A bűvésztrükkök bemutatása során a közönség soraiból felhívott segédek gondolkodás nélkül követik a bűvész utasításait. Ez hatalmas bizalom a nézőktől, ami miatt a bűvésznek nagy a felelőssége, főleg olyan trükköknél, aminél valaki megsérülhet. A lengyel bűvészhez hasonló, szerencsétlen baleset az én produkciómban nem történhet meg, mert csak akkor vágok bele ilyen veszélyes trükkbe, ha 120%-ig biztos vagyok magamban, és ha a trükköt bevetés előtt több százszor elgyakoroltam” – mondta Hajnóczy Soma kétszeres bűvész világbajnok a napokban történt baleset kapcsán.

„Felkértem Odettet, hogy mutassa be velem a lengyel műsorban félresikerült trükköt, hogy ne az a negatív kép maradjon meg az embereknek a bűvészkedés kapcsán” – tette hozzá.

Odett örült a felkérésnekForrás: WELL

„Nagyon örültem Soma felkérésének, azért kicsit izgultam a trükk felvételénél, hiszen a lengyel műsorvezető balul elsült próbálkozása nem volt túl biztató, de bíztam Soma profizmusában” – mondta az énekesnő.

A trükköt itt megnézheti:

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK