A pokémonőrület a sztárokat sem kíméli

Pokémon Go
Vágólapra másolva!
Ha mi magunk nem is kezdtünk a közelmúltban fejvesztett pokémonvadászatba, minden bizonnyal észrevettük, hogy körülöttünk nagyon sokan rákattantak az új okostelefonos játékra. Az őrület a sztárokat sem kíméli – és természetesen közösségi médiás felületeiken is beszámolnak a Pokémon Góval kapcsolatos sikereikről és bánatukról.
Vágólapra másolva!

Ellen DeGeneres talkshow-háziasszony a jelek szerint feleségével, Portia de Rossi színésznővel az oldalán kezdett elszánt vadászatba. Erről árulkodik legalábbis, hogy amikor végre rátaláltak egy rég várt példányra, közös szelfivel ünnepelték meg.

Had to look for a long time for this one.

Ellen (@theellenshow) által közzétett fénykép,

Az Amerikai X-faktor zsűrijeként, illetve a Glee – Sztárok leszünk! című sorozatból is ismert énekesnő, Demi Lovato mániáját jó barátja, a szintén énekes Nick Jonas buktatta le, aki kitwittelte:

Az egykori Jonas Brothers tagjához hasonlóan Abigail Breslin színésznő (A család kicsi kincse, Zombieland, Scream Queens című sorozat) is sokat szenved a pokémonvadász-jelenségtől. „Bárcsak pokémonmentes övezetté nyilváníttathatnám a lakásomat! És akkor a barátaim talán megint hajlandóak lennének szóba állni velem” – panaszkodott a húszéves sztár.

Egy másik Jonas fivér, Kevin is érintett egyébként a sokakat megmozgató ügyben, csak ő a másik oldalról. Az énekes egy olyan képpárt rakott ki magáról a Twitterére, amelyen azt láthatjuk, milyen csalódott arcot vág, mikor azt hiszi, van egy pokémon a közelben, de miután kimegy az utcára, rá kell jönnie, hogy hoppon maradt.

Mario Lopez színész-műsorvezető szintén kitwittelt magáról egy pokémonos fotót, ám Kevin Jonasszal ellentétben ő sikerélményével dicsekedett el, hiszen nem várt helyen és időben, egy forgatáson sikerült zsákmányra bukkannia.

A különböző tévés humoristák pedig természetesen viccel kommentálják pokémonőrületüket. „Imádok pokémonokra vadászni ezzel az új applikációval!

– írta ki a The Late Show házigazdája, Stephen Colbert.

Trevor Noah, a The Daily Show egyik forgatókönyvírója és műsorvezetője pedig igazán kényes helyzetet vázolt fel.

Azért jöttem ebbe a parkba, hogy pokémonra vadásszak” – írta ki a sztár a Twitterére.