Tóth Verának gyomorszűkítő műtétje volt

Tóth Vera
Vágólapra másolva!
Tóth Vera hosszú hallgatás után élő Facebook-bejelentkezésben mesélt arról, hogyan fogyott le látványosan ilyen rövid idő alatt. Mint mondta, nem az akaraterejével volt eddig sem gond, egészségügyi problémák miatt nem tudott fogyni, amit végül egy műtét oldott meg.
Vágólapra másolva!

Jó ideje ment a találgatás arról, hogy mitől fogyott ilyen látványosan Tóth Vera. Az énekesnő ma este élő bejelentkezésben mesélt az elmúlt időszakról orvosa társaságában a veszprémi kórházból. Mióta észrevették a rajongók, hogy mennyivel vékonyabb, ment a találgatás, hogy mi történt vele, több fogyókúrás szert forgalmazó cég próbált visszaélni nevével és arcával.

Tóth Vera őszintén mesélt az elmúlt időszakról Forrás: Tóth Vera / Facebook

Több próbálkozása volt az elmúlt években, próbált segíteni neki Schobert Norbi, vállalt gyógyszer- és injekciókúrát, de a rendszeres testmozgás és a kemény diéta sem segített. Felmerült, hogy egészségügyi gondok állhatnak a háttérben, így orvoshoz fordult – erről részletesen mesélt oldalán.

Végül úgy döntött, hogy januárban gyomorszűkítő műtétnek veti alá magát, hosszú évek sikertelen próbálkozása után ezt látta az egyetlen megoldásnak. Mint mondta, nem érezte jól magát a bőrében, és hiába figyelt az étkezésre, minden egyes falat meglátszott rajta, ez pedig az egészségére is káros volt.

Eddig 26 kilót adott le, orvosa szerint még 20 kilóval lesz könnyebb, de most is figyelnie kell az étrendjére és a mozgásra. Az énekesnő többször kiemelte, hogy nem gyomorgyűrűről van szó, és nem is a műtétnek szeretne reklámot csinálni, csupán az egészsége és jobb közérzete miatt vállalta a beavatkozást.