Itthon is folytatja a svindlit a nagydumás ügyvéd

Better Call Saul, Jonathan Banks, Bob Odenkirk
Vágólapra másolva!
Július 28-án tér vissza az AMC-re a Better Call Saul, méghozzá a második évaddal. Az AMC saját gyártású produkciója a napokban hét Emmy-jelölést kapott, így esélyes a Legjobb drámai sorozat, a Legjobb drámai színész (Bob Odenkirk) és a Legjobb drámai mellékszereplő (Jonathan Banks) díjára is.
Vágólapra másolva!

A Breaking Bad-ből megismert Walter White dörzsölt, minden hájjal megkent jogásza nem a csúcson kezdte. Sok megpróbáltatás vezetett odáig, hogy a kisstílű, de jóérzésű ügyvédből, Jimmy McGillből az alvilágnak dolgozó Saul Goodman legyen, aki segít eltüntetni egy kémiatanár drogbizniszből megszerzett pénzét.

A Better Call Saul második évadja (kritikánkat itt olvashatja) ott folytatódik, amikor McGill (Bob Odenkirk) lemond egy jól fizető, biztos állásról, mondván: véget ért az az idő, hogy tisztán játsszon. Bár azt hinnénk, innen egyenes út vezet a változáshoz, története nem ilyen egyszerű, és még számos fordulatot tartogat számára, mielőtt felvenné teljesen a jól ismert Saul Goodman karaktert.

Jimmy átalakulása lassabban történik, mint gondoltuk, de így jártunk jobban Forrás: AMC

Kim Wexlerrel (Rhea Seahorn), a vonzó jogásznővel még közelebbi kapcsolatba kerül, testvérével Chuck McGillel (Michael McKean) pedig tovább bonyolódik így sem rózsás viszonya. Mindeközben Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks) közelebbről is megismerkedik az albuquerque-i alvilággal, nem meglepő tehát, hogy további karaktereket és történetszálakat ismerünk meg a Breaking Bad univerzumából.

A második évad premiere július 28-án, csütörtökön 22:00 órától lesz az AMC-n, majd ezt követően minden csütörtökön 22 órától jelentkezik a sorozat aktuális része. Az AMC az új évad első részét premier előtt, július 21-én 23:00 órakor, a világsikerű Breaking Bad sorozat- és szezonzáró epizódja után is levetíti.