Egy X-Faktor-győztes igazolt át a TV2-höz

X factor 5 győztese egy asztalnál -  Kocsis Tibor (második győztes) - interjú Bella Briginek a Dérynében, Budapesten 2015 január 12-én X factor 5 győztese egy asztalnál - interjú Bella Briginek a Dérynében, Budapesten 2015 január 12-én
X factor 5 győztese egy asztalnál - interjú Bella Briginek a Dérynében, Budapesten 2015 január 12-én
Vágólapra másolva!
Ősszel a TV2 képernyőjén tűnik fel Kocsis Tibor, az énekes az RTL Klub tehetségkutatójában lett ismert.
Vágólapra másolva!

"Nagyon izgalmas időszak következik, megtisztelő, hogy a TV2-nél rám is gondoltak, amikor összeállították a szereplők névsorát" – mondta a Blikknek Kocsis Tibor. Az énekes ősszel a Sztárban sztár produkcióban debütál majd, várja már a forgatásokat, és nem titkolja, régi vágya volt, hogy ebben a műsorban egy teljesen új, eddig ismeretlen oldalát mutathassa meg a közönségnek.

"Azt gondolom, hogy az embereknek van egy kialakult képük rólam, de biztos vagyok benne, hogy új színeket is meg tudok mutatni magamból, talán egészen meglepőeket is" – tette hozzá.

Kocsis Tibor a TV2 műsorában folytatja Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Nagyon örülünk, hogy Tibor is csatlakozik a Sztárban sztár csapatához, tehetsége maximálisan indokolja szerepét a TV2 szuperprodukciójában. A korábbiakhoz hasonlóan az idei mezőny is erős lesz, ezért kíváncsian várjuk bemutatkozását az új szerepben" – mondta Ökrös Gergely, a TV2 program- és kreatív igazgatója.