Hihetetlen, hogy ezek a sztárok már hetvenévesek!

Susan Sarandon
Vágólapra másolva!
Idén több ikonikus színészlegenda és tévésztár is betöltötte vagy hamarosan betölti hetvenedik életévét – pedig eszünkbe nem jutna velük kapcsolatban az öregedés szót emlegetni. Nézze meg a listánkat, és leesik az álla!
Vágólapra másolva!

Diane Keaton

Az Annie Hall sztárja már január 5. óta hetvenesnek számít, de egyáltalán nem látszik annyinak, amit elsősorban annak köszönhet, hogy nagyon szépen megőrizte az arckontúrját. Na meg az is sokat számít, hogy habár bőre közel sem ránctalan, megtévesztően bohókás és fiatalos a viselkedése.

Forrás: Valerie Macon / AFP

A fenti képen például – amely Káosz karácsonyra című filmje tavaly novemberi premierjén készült róla – inkább tűnik bolondos kamaszlánynak, mint éltes matrónának. Keatonnak ennek megfelelően munkakedve sem csökkent az elmúlt évtizedekben: minden évben kijön legalább egy filmje, legközelebb pedig Paolo Sorrentino idén debütáló sorozatában, a The Young Pope-ban láthatjuk, Jude Law fiatal amerikai pápája oldalán.

Susan Sarandon

Egyszerűen lenyűgöző, hogy a Thelma és Louise sztárján mennyire nem fog az idő. A hetvenedik szülinapját október 4-én ünneplő színésznő ugyan bevallotta, hogy szemkörnyéken alávetette magát némi plasztikai beavatkozásnak, de komolyabb műtéte nem volt – inkább annak köszönheti múlhatatlan szépségét, hogy nem dohányzik, alig iszik alkoholt, és nem fekszik órákig a napon.

Forrás: Richard Goldschmidt / Citizenside / AFP

Sarandon ráadásul nemcsak fiatalabbnak néz ki a koránál, de kifejezetten dögös. Kora ellenére olyan pompás testtel büszkélkedhet, hogy bármikor felvehet egy mélyen dekoltált ruhát is (és meg is teszi). A színésznő remek idomait és örökifjú szépségét legközelebb Ryan Murphy 2017-ben érkező sorozatában, a Feudban csodálhatjuk meg, amelyben Bette Davis színésznőt kelti életre.

Suzanne Somers

Bizony, az Egyről a kettőre anyukája is ma már inkább nagymama: október 16-án ünnepelhet. Somers ugyan le sem tagadhatná, hogy átesett már egy-két drasztikusabb arcplasztikán, de attól még nagyon jól néz ki, és a teste is igen jól karban van tartva. Ami nem csoda, hiszen a színésznőt legutóbb 2001-ben láthattuk a vásznon, azóta inkább az egészséges életmód népszerűsítésére és az ehhez kapcsolódó üzletasszonyi tevékenységére koncentrál.

Forrás: Frederic J. Brown / AFP

Cége különféle organikus sminkszereket, krémeket, szépségápolási termékeket, táplálékkiegészítőket, egészségtudatos és fogyókúrás könyveket kínál – na meg persze fitneszeszközöket. Ki ne emlékezne a csodálatos Combmesterre, aminek Somers az alakját köszönheti? Az biztos, hogy a sztár a mai napig hiteles arca saját árujának.

Sally Field

A Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van, a Forrest Gump és a Testvérek című sorozat sztárjának november 6-án kell összeszednie minden tüdőkapacitását, hogy elfújja azt a hetven szál gyertyát. A színésznő a lenti képen a People magazin főszerkesztőjével, Jess Cagle-lel mosolyog idén márciusban, és nincs az az ember, aki megmondaná róla, hogy hamarosan már a hetvenet tapossa.

Forrás: Cindy Ord / Getty Images North America / AFP

A titok nyitja nála a jó géneken kívül a természetesen egyszerű külső lehet. Sally Field mindig is így nézett ki: keresetlen báj, minden erőlködéstől mentes kortalanság – ennek köszönheti, hogy ez a fotó akár húsz évvel ezelőtt is készülhetett volna róla.

Timothy Dalton

Azért természetesen a férfi sztároknak sem kell szégyenkezniük, ha örökifjúságról van szó. A legutóbb a Londoni rémtörténetek című sorozatban látott egykori Bond március 21-én lett hetvenéves, mégis úgy fest, mintha jó ötvenes lenne. Lehet, hogy a jótékony szakáll-borosta kombó teszi, de az alábbi képen – amely pont az említett széria egy tavalyi kerekasztal-beszélgetésén ábrázolja – pár ráncot leszámítva nagyjából úgy néz ki, ahogy régebbi filmjeiből emlékszünk rá.

Forrás: Frederick M. Brown / Getty Images North America / AFP

A walesi színész ugyan jó néhány hajszálat is elveszített az elmúlt évtizedek során, de még így is abszolút győztesnek hirdethető a kopaszodással szemben. Az biztos, hogy ez az öregúr még mindig dobogós helyen végezne, ha meghirdetnénk a legszexibb egykori 007-esek versenyt.

Eugene Levy

A hetvenesek táborához majd csak december 17-én csatlakozó sztárra mindig is úgy fogunk emlékezni, hogy ő volt Jim apukája az Amerikai pite-filmekből. És ha megnézünk egy friss fotót róla, Levy még mindig simán elmegy Jim apukájának, pedig életkora alapján lehetne már akár a nagypapája is.

Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP

Amióta a színész híressé vált, mindig is így nézett ki, és valószínűleg a sírba is így teszik majd (persze reméljük, minél később). Levy az a fajta kortalan külsejű úriember, aki valószínűleg már harmincévesen 45-nek tűnt, de 85 esztendősen is ennyinek fog kinézni.

Candice Bergen

A Jogi játszmákból és a Szex és New Yorkból ismert sztár május 9-én töltötte be a mérföldkövet jelentő életkort, de valahogy eszünkbe sem jutna a korát firtatni. Az egyetlen dolog, ami beugrik róla, az az örök elegancia, amely minden megjelenését jellemzi.

Forrás: Cindy Ord / Getty Images North America / AFP

Bergennek egyszerűen fejedelmi a külseje, minden ízében igazi dáma, és olyan pompás arccsontozattal rendelkezik, hogy még ha akarna, sem tudna csúnyának vagy öregnek tűnni. Gondolnánk például, hogy ez a kép idén áprilisban, és nem mondjuk a tizenöt évvel ezelőtt forgott egyik Szex és New York-epizód alkalmával készült róla?

Ed O'Neill

Az április 12. óta hetvenesnek számító sztárra egy ideje már nem(csak) úgy gondolunk, mint az Egy rém rendes család Al Bundyjára, hanem mint a Modern család megállapodott, mégis laza férjére és apukájára. A két sorozat között eltelt időben a színésznek bizony jóval kevesebb lett a haja, és ami megmaradt, az is már ősz színben játszik – O'Neill mégsem néz ki hetvenévesnek.

Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP

Talán az állandó békés mosoly az, amitől sosem tűnik megfáradtnak, talán a hajléktalan stílus teszi, amiben nyomul, az állandó kétnapos borosta mögött mindenesetre nehéz felfedezni a sztár valódi korát.