Visszatér a Gyilkos elmékbe egyik kedvencünk

Gyilkos elmék, Paget Brewster, Emily Prentiss
Vágólapra másolva!
A népszerű krimisorozat szeptember végén érkező tizenkettedik évadában ismerős arcot köszönthetünk, hiszen ismét visszatér az epizódokból hol eltűnő, hol újra felbukkanó Emily Prentiss, azaz Paget Brewster színésznő.
Vágólapra másolva!

Az örömhírt maga Brewster jelentette be Twitter-oldalán, ahol egy fotó alatt azt is elárulta, hogy „egy csomó epizódjában” benne lesz a Gyilkos elmék legújabb évadának, és hogy „rohadt nehéz volt” mindezt egész eddig nem elárulnia a rajongóknak.

A 47 éves színésznő először a második évad 9. epizódjában tűnt fel, majd a hetedik szezonig állandó szereplője volt a sorozatnak, ahonnan azonban az évad végén távozott.

2014-ben, a kilencedik évad 14. epizódjában (a Gyilkos elmék 200. részében), majd 2016-ban, a tizenegyedik szezon 19. epizódjában ugyan Brewster visszatért, ám ezek csak alkalmankénti vendégszereplésnek számítottak.

Forrás: NBC

A mostani bejelentés („egy csomó epizód”) arra enged következtetni, hogy a sztár nem lesz ugyan megint állandó szereplője a Gyilkos elméknek, de egy-két résznél valószínűleg többen fog megjelenni. A rajongókra pedig rá is fér ez a vigasz, hiszen pár hónapja derült ki, hogy a Derek Morgant alakító Shemar Moore tizenegy évad után kiszáll a szériából.