A Grace klinika sztárja családi képeit mutogatja

Katherine Heigl
Katherine Heigl
Vágólapra másolva!
Katherine Heigl és férje, Josh Kelley énekes harmadik közös gyermekét várja, ám a színésznőnek mégis szokatlan élmény lehet a terhesség, hiszen ez a baba lesz az első vér szerinti csemete. A kicsi érkezése azonban semmiben sem zavarja Heiglt – még a forgatásban sem.
Vágólapra másolva!

A 37 éves sztárt fotósok a napokban Los Angelesben, Doubt című új sorozata forgatásán kapták lencsevégre. Heigl az itt megtekinthető képen sötétkék szoknyát és blézert, boldog mosolyt és egy csinos terhespocakot visel.

Hope you all celebrating had as chill a 4th of July as Naleigh and I! #happy4th #thoseheavenlydays #gratefulgirls #thisisthelife

Katherine Heigl (@katherineheigl) által közzétett fénykép,

A színésznő júniusban jelentette be, hogy gyermeket vár, és azt is lehet tudni, hogy a jövő januárban érkező baba kisfiú lesz.

Heigl és Josh Kelley 2007-ben kötöttek házasságot, majd 2009-ben örökbe fogadtak egy dél-koreai kislányt, a jelenleg hétéves Nancy Leigh „Naleigh" Mi-Eunt, 2012-ben pedig egy afroamerikai kislányt adoptáltak, Adalaide Marie Hope-ot, aki idén lett négyéves.

A Grace klinika sztárja azért tartotta fontosnak, hogy örökbefogadó szülő legyen, mert – vér szerinti bátyjai mellett – ő maga is egy adoptált nővérrel, a szintén Dél-Koreában született Meggel nőtt fel.

A még csak úton lévő kisfiú nagyon boldog családba fog egyébként érkezni: érdemes átpörgetni Katherine Heigl Instagram-oldalát, igen kedves fotókat oszt meg gyermekeiről és egyéb rokonairól.