Mely világhírű színésznők mennek az RTL Klubra?

Válótársak
Vágólapra másolva!
A Válótársak szereplőgárdája bővül: szavazzon, kit látna a sorozatban?
Vágólapra másolva!

Szerencsére fellendülőben a hazai sorozatipar: az RTL Klub nem hagyta magára a jobb-rosszabb szitkomokkal próbálkozó MTVA-t és a minőségi heti sorozatokat gyártó magyar HBO-t, és 2015-ben előrukkolt a Válótársakkal. Jól is tette, Stohl András, Gubás Gabi, Scherer Péter, Balsai Móni, Lengyel Tamás és Földes Eszter számos vicces pillanatot hoztak a tévézőknek. (Balsai Móni-interjút itt talál, Földes Eszterrel itt beszélgettünk, Scherer Péter pedig itt nyilatkozott az Origónak).

Földes Eszter, Dobó Kata Forrás: Fb / Dobó Kata

Mint megírtuk, Nagy Ervinnel bővül a csapat a második évadra, de az Rtl.hu ennél is többet tud, csak épp nem írja le. „Ervin mellett több világhírű színésznő is szerepet kap a Válótársak második évadában, de részleteket csak később árulhatunk el” – áll a szövegben.

Gubás Gabi Forrás: David Lukacs

Viszont elég rosszul állunk világhírű színésznők terén. Dobó Kata játszott itt-ott külföldön (meg a Válótársakban is elcsavarta Stohl fejét), Görög Zitának, Gryllus Dorkának, Osvárt Andreának, Bordán Lilinek meg másoknak voltak hosszabb-rövidebb jelenései sorozatokban, külföldi produkciókban, jól mutatnak a vásznon, a képernyőn, de világsztárnak azért csak óvatosan neveznénk őket.

A Válótársak három női főszereplője Forrás: RTL Klub

Akkor viszont felmerül a kérdés, hogy a „több világhírű színésznő” vajon kikre vonatkozik. Ön szerint ki tűnik fel az RTL sorozatának folytatásában?

Szavazzon!

Ki menjen a Válótársakba? Világhírű színésznőt ígértek.