Már tudják, mikor ér véget ér a Trónok harca

Trónok harca
Vágólapra másolva!
Az HBO programigazgatója, Casey Bloys a csatorna terveiről beszélt, jöhet a True Detective harmadik évadja is – miközben a Trónok harca a nyolcadik szezonnal biztosan véget ér.
Vágólapra másolva!

Casey Bloys az amerikai tévékritikusok szövetségének, a Television Critics Associationnek beszélt az HBO jövőbeli programkínálatáról, elég sok terve van a csatornának.

A programigazgató mindenekelőtt elmondta, hogy

a Trónok harca véget ér a nyolcadik évaddal.

Az HBO akár tíz évadig is elvinné a történetet, a két alkotó, David Benioff és D.B. Weiss azonban ragaszkodott ahhoz, hogy a saját tempójában fejezze be a sztorit.

A nyolcadik évaddal véget ér a történet Forrás: HBO

Kiderült az is, hogy az HBO még mindig nyitott a True Detective harmadik évadjára, bár az előző két szezont jegyző Nic Pizzolatto helyett már másra bízná a folytatást.

A csatorna készíti a Deadwood moziváltozatát is,

David Milch már dolgozik a forgatókönyvön. Visszatér a Félig üres, a The Larry Sanders Show és a Real Time with Bill Maher, illetve kiderült a Westworld és a Divorce premierdátuma, előbbi október 2-án, utóbbi október 9-én debütál az HBO-n.

Jon Stewart animációs paródiával készül, és a csatorna szívesen venne egy olyan talkshow-t is, amelyet nő vezet – ezzel kapcsolatban azonban egyelőre nincs konkrét terv.