Hatalmas meglepetést tartogathat az új Szívek szállodája

szívek szállodája - gilmore girls
Vágólapra másolva!
November 25-én debütál a Netflix kínálatában a nálunk Szívek szállodája címmel elhíresült Gilmore Girls legújabb évadja, és a széria hivatalos Instagram csatornájára kirakott fotó alapján a leglelkesebb rajongók már most biztosra veszik, hogy egy jelentős fordulat vár ránk az új részekben.
Vágólapra másolva!

A Netflix kilenc év után támasztja fel a Lorelai és Rory Gilmore kalandjait elmesélő Szívek szállodájá-t, ami idén ősszel négy másfél órás epizóddal folytatja a sokak által imádott Gilmore lányok történetét.

A népszerű sorozathoz nemrég kaptunk egy kedvcsináló videót, illetve az is kiderült, hogy a négy évszakot felölelő Gilmore Girls: A Year in the Life november 25-én válik majd elérhetővé a világ legnagyobb online tékájában.

A Netflix egy külön Instagram oldalt is létrehozott a sorozatnak, ahová az elmúlt hetekben kikerült néhány hangulatos fotó, a legutóbbi poszt azonban a szokásosnál is jobban megmozgatta a rajongók fantáziáját, hiszen a képet sokan úgy értelmezik, hogy az

rejtett üzenetet tartalmaz a folytatást illetően.

A szóban forgó fotó a legtöbb néző számára valószínűleg nem mond semmit, csupán egy jól siker felvételnek tűnik Lorelai konyhájából, amin a sorozat legendás nassolnivalója, néhány szelet Pop-Tarts látható, méghozzá egy netflixes bögre, és egy alma kíséretében. Igenám, de a legelhivatottabb rajongók tudják, hogy az alma különleges jelentőséggel bír a „Gilmore-univerzumban".

Pop-Tart appetizers to hold us over 'till the pizza comes. And one apple.

@gilmoregirls által közzétett fénykép,

A gyümölcs az 5. évad 21. részében játszott fontos szerepet, mikor Lorelai (egy Luke-kal áthancúrozott éjszakát követően) meglátogatta a frissen anyukává vált Sookie-t a kórházban. Miközben a főhősnő arra vár, hogy megcsodálhassa az újszülöttet, elfogyaszt egy almát. Mindennek viszont nem lenne semmi jelentősége, ha nem derülne ki, hogy

Lauren Graham karaktere legutóbb akkor tett így, mikor várandós volt Roryval.

Ez az apróság akkor Lorelai fülébe ültette a bogarat, hogy esetleg ismét gyermeket vár, ezúttal a baseball sapkás Luke-tól, de az epizód végére kiderült, hogy vaklárma az egész, és nem bővült tovább a Gilmore família.

Lorelai és Luke a Gilmore Girls: A Year in the Life-ban. Vajon tényleg jön egy baba? Forrás: Saeed Adyani/Netflix

Mivel almával többet nem találkozhattunk a sorozatban, a rajongók a kép láttán rögtön spekulálni kezdtek. Sokak szerint egyáltalán nem véletlen, hogy pont egy ilyen fotó került ki a sorozat hivatalos Instagram oldalára, és a gyümölcs konkrét utalás arra, hogy Rory kistestvért kap a folytatásban. Vagy legalábbis valaki gyermeket vár, még az is lehet, hogy nem Lorelai, hanem a lánya.

Mindez persze csak színtiszta spekuláció, és sokan arra is felhívják a figyelmet, hogy az almának ugyan van jelentősége a sorozatban, de a képen látható nassolnivaló valójában az első évad tizenharmadik részére utal, ahol Lorelai ugyanezt a „kompozíciót" készítette el Rorynak és barátnőinek a kissé félresikerült Bangles koncert előtt.

Lehet, hogy nem is az anya, hanem a lánya várandós? Forrás: viasat3

Bárhogy is legyen, az igazság csak november 25-én fog kiderülni, viszont ennél tovább tényleg nem kell várnia egyetlen rajongónak sem, hiszen a Gilmore Girls: A Year in the Life mind a négy epizódja egyszerre lesz elérhető a Netflix kínálatában.