Király Viktor és Keresztes Ildikó is zsűritag lesz

Star Academy zsűri, Vastag Csaba, Keresztes Ildikó, Pásztor Anna, Király Viktor
Vágólapra másolva!
Augusztus 27-én rajtol a TV2 új beköltözős tehetségkutatója Ördög Nórával és Majkával, már összeállt a Star Academy zsűrije.
Vágólapra másolva!

Keresztes Ildikó, Pásztor Anna, Király Viktor és Vastag Csaba keresik majd a tehetségeket a TV2 képernyőjén, hétközben segítenek nekik, hétvégén pedig döntenek a sorsukról.

A Star Academy zsűrije Forrás: TV2

Keresztes Ildikó volt már zsűritag az RTl Klubon az X-Faktorban, Király Viktor, a Megasztár negyedik szériájának győztese, az amerikai The Voice műsorában is bizonyított Adam Levine, majd Gwen Stefani csapatában.

Mellé kell tenni a szorgalmat, a kreativitást, és bírni kell a pofonokat ahhoz, hogy ebben a szakmában talpon maradj. Nem azt mondom, hogy pofonokat fogok osztani, de az biztos, hogy őszinte leszek" - mondta.

Vastag Csabát 2011-ben és 2014-ben az év férfi előadójának választották, a csapatból ő az egyetlen, aki még nem zsűrizett tévéműsorban. Pásztor Anna az Anna and the Barbies énekesnőjeként vált ismertté, a Rising Star zsűrijében is ült már. "Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy kikkel leszek egy társaságban. Ildit ezer éve ismerem, és nagyon jóban vagyunk, Viktorral pedig anno még közös dalokat is írtunk. Csaba tehetsége is vitathatatlan, és

- mondta.

A zsűri munkáját és a tehetségek fejlődését, a hétvégi showműsorok előkészületeit a nézők is követhetik nap mint nap a beköltözős tehetségkutató összefoglalóiban, az énekesek sorsáról pedig a zsűritagokkal együtt döntenek majd. A Star Academy győztese 24 millió forintot és lemezszerződést visz haza.