Tóth Vera feladatot kapott az RTL Klub új műsorában

Tóth Vera
Vágólapra másolva!
Tóth Vera új feladatok elé néz, ugyanis csapatkapitány lesz ősszel az RTL Klubon induló gyerek tehetségkutatóban, a Kicsi Óriások-ban. Az énekesnő azonnal igent mondott a felkérésre, hiszen mint mondja, számára ez testhezálló feladat. 
Vágólapra másolva!

"Egy csapatkapitánynak az a feladata ebben a műsorban, hogy lelkileg összetartsa a csapatát. Nem feltétlenül a szakmai dolgokban vagyok ott, hanem inkább a lelki dolgokban, lelki mentorként tevékenykedek a gyerekeknek. A szívét-lelkét rakom össze, minden titkukat velem osztanak meg, egy nagyon komoly, kicsit olyan pszichológiai feladat ez. És nekem is egy nagyon komoly kihívás” - mondta el a Fókusz-ban.

Tóth Vera is ott lesz az RTL Klub tehetségkutatójában Forrás: RTL Klub

Szerinte ez az egyik legfontosabb szerep, mert a gyerekekkel nagyon komoly érzelmi viszonyt alakíthat ki. Azt meséli, ezzel soha nem is volt problémája, valahogy mindig is hamar megtalálta a közös hangot velük. "Nekem nagyon jó kapcsolatom van a gyerekekkel, tehát azt látom, hogy

Ez egy nagyon érdekes dolog. Valahogy látják bennem ezt az anya típust. Azt gondolom, hogy anyáskodó lény vagyok, és ezt a gyerekek érzik rajtam. Ezért mindig úgy is viselkednek velem. Valahogy nagyon hamar a bizalmukba tudnak fogadni.

Tóth Vera élete nem csak a Kicsi Óriások miatt változott meg, négy hónappal ezelőtt egy gyomorműtéten esett át, azóta 30 kilót fogyott. "Azóta sokkal jobban érzem magam, nagyon sok energiám van, amitől már sokszor aludni sem tudok. A Kicsi Óriások műsorhoz nagyon jól jön, hiszen a gyerekekhez türelem kell. Eljutottam arra a pontra, hogy ez az első nyár, amikor nem utálok öltözködni, szeretem a színeket, eddig is mindig szerettem, csak az embernek korlátozottak a lehetőségei bizonyos testsúly fölött, és mindenki tud nagyon jól öltözködni, mégis, én így érzem magam a legjobban. Valahol vékony tudatom van a lelkemben, és én ezt a tudatot szeretném elérni" - mondta.