Lángoló fejű démonnal erősít a marveles sorozat

Ghost Rider, 2013
Vágólapra másolva!
Szeptemberben tér vissza az ABC műsorára A S.H.I.E.L.D. ügynökei a negyedik évaddal, és az új szezon egy minden eddiginél érdekesebb karakterrel igyekszik felcsigázni a nézők érdeklődését.
Vágólapra másolva!

A S.H.I.E.L.D. ügynökei lényegében az első Bosszúállók-film spin-off sorozata, melyben a korábban halottnak hitt Coulson ügynök (Clark Gregg) és csapata igyekszik helyt állni abban a világban, ahol egyre több szuperképességű jó és rosszfiú szaladgál.

Az ügynököknek egy egész érdekes karakterrel néznek szembe a negyedik évadban Forrás: ABC

A sorozat negyedik évadja szeptember 20-án debütál az amerikai ABC csatornán, és a széria egy olyan karaktert vezet be a Marvel-univerzumba, akinek a felbukkanására már régóta várnak a rajongók. A várva várt szereplő nem más, mint a Szellemlovas (Ghost Rider), akiről egyelőre még nem lehet tudni, hogy barát vagy ellenség lesz a S.H.I.E.L.D. ügynökei számára.

Robbie Reyes Szellemlovasként a Marvel képregényében Forrás: Marvel

A karakter Robbie Reyes névre hallgató alteregóját Gabriel Luna alakítja, és az ABC által nyilvánosságra hozott karakterismertető szerint Reyes egy roncstelep szerelője, aki az őt megszálló démonnak köszönhetően bármikor képes átalakulni a hátborzongató Szellemlovassá, akinek egyik ismertetőjele, hogy a feje lényegében egy lángoló koponya, továbbá szupererős, és egy mágikus, lángoló lánccal hadonászik.

A karakter viszont nemcsak a képregényrajongóknak lehet ismerős, de azoknak is, akik sűrűn járnak moziba, hiszen a Szellemlovas főszereplésével két mozifilm is készült 2007-ben és 2011-ben, méghozzá Nicholas Cage-dzsel a címszerepben.