Máris új sorozatba szerződött a Castle sztárja

Castle
Vágólapra másolva!
Májusban ért véget a Castle nyolcadik évadja, és a 173. résszel le is zárult a sorozat, nem folytatódnak tovább a címszereplő író és Kate Beckett kalandjai. Azt gondolhatnánk, hogy hét évadnyi folyamatos szereplés után a főszereplő tart egy kis pihenőt, de Nathan Fillion nem az a lazulós fajta, hiszen szeptemberben már egy népszerű sorozat szereplőjeként tér vissza a képernyőre.
Vágólapra másolva!

Nathan Fillion nyolc évadon keresztül alakította a Castle címszerepét, és a július végén megtartott San Diegó-i Comic-Conon még azt nyilatkozta a TVLine-nak, hogy hosszú évek óta ez az első eset, hogy a nagy rendezvényt követően nem kell jelentkeznie a munkában, és egyelőre nincsenek tervei, maximum egy fodászt iktat be a programjába.

Mindennek még nincs két hete, és úgy tűnik, hogy a színésznek a kötelező fazonigazítás mellett végül másra is jutott ideje, hiszen Steven Levitan, a Modern család című komédia executive producer csütörtök délután bejelentette, hogy

leszerződtették Filliont a sorozat szeptemberben érkező nyolcadik évadjára.

A producer nyilatkozata szerint a színész egy több epizódos történetszál központi figurája lesz, és egy olyan helyi tévés időjóst fog alakítani, aki valamilyen módon a Dunphy famíliával kerül majd kapcsolatba.

Középen a Dunphy család, velük lesz dolga az időjósként felbukkanó Fillionnak ABC

A Modern család szeptember 21-én tér vissza az amerikai ABC csatorna műsorára, és Nathan Fillion többek között olyan sztárok mellett lesz látható a képernyőn, mint Ed O'Neill (Egy rém rendes család) és Sofía Vergara (Csábítunk és védünk, Bérgavallér).