Három sorozattal indul a TV2 új csatornája

Scream Queens
Vágólapra másolva!
Három sorozattal indul a TV2 Csoport új csatornája, a Prime: a Gotham, a Scream Queens - Gyilkos történet és Zoo – Állati ösztön lesz képernyőn hétköznap esténként.
Vágólapra másolva!

Szeptember 5-én indul a Prime, egy általános szórakoztató csatorna. Az indulás hónapjában minden hétfőn és pénteken, 21 órától országos filmpremierek lesznek képernyőn, hétköznap esténként bűnügyi, vígjáték, családi sorozatok, délután pedig látható lesz a Dr. House, a Shark – A törvényszéki ragadozó, a Bűbájos boszorkák, az NCIS, a Gyilkos számok vagy A dadus.

Csütörtökönként a Gotham első évadában a DC Comics képregényeinek világát hozza el Prime, ahol James Gordon (Ben McKenzie) oldalán kutathatják a nézők Batman és az ikonikus Gotham-karakterek eredettörténetének homályos részleteit. A horrorkedvelők keddenként láthatják majd a Scream Queens - Gyilkos történet epizódjait.

A Scream Queens is képernyőn lesz Forrás: FOX

Szerda esténként 22 órától az állatvilág veszi át a főszerepet, a Zoo – Állati ösztön című thrillerben. A James Patterson regény alapján vászonra vitt sorozatban globális fenyegetést jelent az állatok lázadása, amely kettős helyszínen, az afrikai Botswanában és egy nagyvárosban játszódik.