Már augusztusban elkezdődik a nyolcadik Való Világ

aurelio
Vágólapra másolva!
Készült egy kisfilm a Való Világ powered by Big Brother valóságshow-hoz, a BeleValó műsorvezetője, Aurelio futja körbe benne Európát.
Vágólapra másolva!

Az RTL II-n 2016. augusztus 28-tól láthatják a nézők a ValóVilág powered by Big Brother valóságshow-t, a BeleValó című háttérműsor egyik házigazdája, a VV6-győztes Aurelio lesz. Az egykori villalakóval készített kisfilmet a csatorna, Aurelio Európa nagyvárosait futja körbe a hírrel, hogy újra lesz Való Világ a tévében.

Hivatalosan Való Világ powered by Big Brother a VV8 neve: az RTL-csoport megvette ugyanis a BB licenszét, ami egyfelől azért praktikus, mert sok ottani elemet használhatnak legálisan az új évadban, másfelől ezzel meg is akadályozták, hogy a TV2 csapjon le a formátumra, amely a világ számos országában igen sikeres, és évek óta megy. Az Egyesült Államokban a 18. évad megy, itthon csak két BB készült.

A Való Világ viszont az RTL egyik legnépszerűbb, egyben legjobban utált formátuma, 2002 szeptembere óta van a képernyőn, kisebb-nagyobb szünetekkel. Stohl András és Nóci, azaz Czifra Noémi vezették az elsőt, azóta műsorvezetőként felbukkant a VV-brand mellett Istenes Bence, Lilu, Sebestyén Balázs is.

Aurelióra viszatérve: az RTL Klub székházából indul, majd a Parlament előtt zárul a történet, ahol a műsorvezető ruha nélkül ordibál, nézze csak: