Kicsi Óriások-at tehetségmutató műsornak definiálja az RTL Klub, a gyerekekkel felvett tehetségkutató szeptember 3-án lesz először képernyőn.

A hamarosan rajtoló műsort Sebestyén Balázsra bízta a csatorna, a zsűriben pedig ott ül majd Földes Eszter, Geszti Péter és Spáh Dávid kapott helyett. A gyerekek csapatokban küzdenek majd, a csapatokat pedig ismert emberek irányítják: Kiss Ramóna, Kovácsovics Fruzsina, Oláh Gergő, Tóth Vera és Molnár Tibor alias Trap Kapitány kapott egy-egy csapatot, ők foglalkoznak a gyerekekkel a tanárok és pedagógusok mellett.

A Kicsi Óriásokban öt csapat küzd, Tóth Vera, Kiss Ramóna és Kovácsovics Fruzsina is kapott csapatotFotó: Polyák Attila - Origo

Szeptember 3-án, szombat este lesz képernyőn az első rész, a nézők nem látnak castingokat, ügyetlenebb gyerekeket, csak azokat, akik részt vesznek a műsorban, rögtön a produkciókkal kezdődik a show. Hét adás készül, az utolsó adás extra adás lesz, ahol kategóriánként választanak győztest - itt mindent megtudhat az RTL Klub új műsoráról.