Pásztor Anna hétpróbás zsiványokat emleget

Pásztor Anna, Rising Star
Pásztor Anna, Rising Star
Vágólapra másolva!
Augusztus 27-én rajtol a TV2 új beköltözős tehetségkutatója, a Star Academy zsűrijében ott lesz Pásztor Anna is. 
Vágólapra másolva!

Mikor látta a Star Academy felhívását a tévében, megdobbant a szíve, pedig sosem gondolta, hogy a zsűrizés ennyire tetszeni fog neki. Korábban már feltűnt zsűritagként a képernyőn, a Rising Star-ban véleményezte a produkciókat, vágyott újabb lehetőségre. "A Rising Star-ban nagyon féltem, tartottam a feladattól, de rájöttem, hogy páholyból nézni ilyen műsort, ami zenével és tehetségekkel foglalkozik, egy kiváltságos pozíció" - mondta a Mokkában.

Pásztor Anna nem először fog zsűrizni Forrás: EVA/Eva

Ezúttal kicsit más lesz a feladata, erről is mesélt: "Itt az élő műsorban zsűrizni fogunk egy hatalmas show keretein belül, hétközben pedig bemegyünk az énekesekhez, hisz ez egy bentlakásos show. Látni lehet, hogy fejlődik egy tehetség, hogy tanulnak, mit tanulnak, és egymással milyen a versenyzők kapcsolata."

Nem szabad a kijárt utakat járni

Úgy látja, egy gyereknek engedtlennek, lázadónak és szabadságvágyónak kell lennie, mindig meg kell találnia a saját maga útját és ölelni kell az életet magához, nekik pedig arra kell vigyázni (zsűritagként is), hogy ne akarják a maguk okosságát és igazságát rányomni. "Nem szabad előre kijárt utakat végigjárni, abból semmi újdonság nem lesz. Meg kell őrizni a gyerekek sokszínűségét, azt kibontani, és láttatni a világgal" -. mesélte.

A zsűriben ott ül majd mellette Keresztes Ildikó, Vastag Csaba és Király Viktor is, örült nekik.

nyugalom van, béke van, mindenki ismeri a másikat. Én Viktorral együtt jártam a Gór Nagy Mária Színitanodába, osztálytársak voltunk és már akkor elkezdtünk együtt zenélni, sőt, az első koncertemen jelen volt vendégként a testvérével."