Újabb énekesnő döntött a tévézés mellett

Mariah Carey
Mariah Carey a napokban reality szériája sajtótájékoztatóján
Vágólapra másolva!
Lady Gaga és Rihanna után újabb énekesnő vállalt szerepet egy népszerű sorozatban. Mariah Carey-t az Empire harmadik évadában láthatjuk feltűnni – és előadni is.
Vágólapra másolva!

Carey vendégszereplőként egy Kitty nevű szupersztárt fog alakítani, aki azért kerül kapcsolatba a sorozatbeli Empire Entertainment lemezkiadóval, mert Jamallal közösen rögzítenek egy ütős új számot.

Amikor a duett során a páros akadályokba ütközik, Kitty segít Jamalnak zenei áttörést elérni és rávilágítani, hogyan emelkedhetne felül személyisége problémás oldalain.

Empire, középen a Jamalt játszó Jussie Smollett, a háttérben a főszereplő, Terrence Howard Forrás: Fox

Az aranytorkú énekesnővel dúsított epizód október 5-én kerül adásba, maga a széria pedig már szeptember 21-én folytatódik.

Régóta beszélik egyébként, hogy Carey előbb-utóbb fel fog tűnni az Empire-ben.

csak szoros időbeosztása miatt eddig nem tudta volna vállalni" – mondták bennfentesek a Varietynek. De a széria executive producere és vezető forgatókönyvírója, Ilene Chaiken is úgy nyilatkozott még a második évad elején, hogy az énekesnő vendégszereplése „nagyon izgalmas lehetőség".

Carey a Preciousben Forrás: Archives du 7eme Art / Photo12

Carey ezzel olyan kolléganői nyomdokába lép, mint Lady Gaga, akinek az Amerikai Horror Story 2015–2016-os részeiben volt fontos szerepe, illetve Rihanna, akiről nemrég jelentették be, hogy ő alakítja majd Marion Crane-t a Bates Motel: Psycho a kezdetektől záró évadában.

Mariah Carey a napokban reality szériája sajtótájékoztatóján Forrás: Frederick M. Brown / Getty Images North America / AFP

Mariah Carey-től sem idegen a színészet világa, bár korábban főleg mozifilmekben szerepelt (a Precious – A boldogság ára epizódszerepében például egészen kiváló volt). Most azonban alaposan beleveti magát a televíziózás világába, hiszen nemsokára indul reality sorozata, a Mariah's World is.