A cuki sztárcsemetét is érdekli az olimpia

2016.08.11. 07:15

A galaxis őrzői és a Jurassic World sztárja, Chris Pratt és Anna Faris (A házinyuszi, A diktátor) négyéves kisfia, Jack az egyik legédesebb sztárcsemete. Most éppen az olimpiai játékokat követi nagy figyelemmel – nézze meg a bűbájos videót!

A jelenleg a Mom című sorozatban látható Anna Faris és a Városfejlesztési osztály című sitcomból is ismert Chris Pratt 2009 óta házasok. Kisfiuk 2012 augusztusában jött a világra, és azóta a két híres szülő rendszeresen oszt meg cukibbnál cukibb közös családi pillanatokat.

Legutóbb azt láthattuk, hogy a kis Jack – aki tisztára úgy néz ki, mint a világ egyik legédesebb kiskölyke: a Jerry Maguire-ben látott szőke, szemüveges rosszcsont – kissé kritikusan fogadta az édesapja által elkészített és feltálalt, Donald kacsa alakú palacsintát.

We are so proud of our Olympic athletes! Way to go guys! You have us on the edge of our seats! We're so proud of all of you.

chris pratt (@prattprattpratt) által közzétett videó,

Nem tudni, hogy a gyermek azóta megengedőbb lett-e, de annyi biztos: mostanában a palacsinta helyett a riói olimpia köti le.

A fenti felvételen (amit Chris Pratt osztott meg Instagram-oldalán) éppen édesanyja ölében ülve követi nagy figyelemmel az amerikai tornászlányok szereplését. Sajnos a videónak nincs hangja, de így is öröm nézni, ahogy Faris az érdeklődő és igazán lelkes kis Jacknek magyaráz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK