A cuki sztárcsemetét is érdekli az olimpia

Anna Faris, Chris Pratt
Vágólapra másolva!
A galaxis őrzői és a Jurassic World sztárja, Chris Pratt és Anna Faris (A házinyuszi, A diktátor) négyéves kisfia, Jack az egyik legédesebb sztárcsemete. Most éppen az olimpiai játékokat követi nagy figyelemmel – nézze meg a bűbájos videót!
Vágólapra másolva!

A jelenleg a Mom című sorozatban látható Anna Faris és a Városfejlesztési osztály című sitcomból is ismert Chris Pratt 2009 óta házasok. Kisfiuk 2012 augusztusában jött a világra, és azóta a két híres szülő rendszeresen oszt meg cukibbnál cukibb közös családi pillanatokat.

Legutóbb azt láthattuk, hogy a kis Jack – aki tisztára úgy néz ki, mint a világ egyik legédesebb kiskölyke: a Jerry Maguire-ben látott szőke, szemüveges rosszcsont – kissé kritikusan fogadta az édesapja által elkészített és feltálalt, Donald kacsa alakú palacsintát.

Nem tudni, hogy a gyermek azóta megengedőbb lett-e, de annyi biztos: mostanában a palacsinta helyett a riói olimpia köti le.

A fenti felvételen (amit Chris Pratt osztott meg Instagram-oldalán) éppen édesanyja ölében ülve követi nagy figyelemmel az amerikai tornászlányok szereplését. Sajnos a videónak nincs hangja, de így is öröm nézni, ahogy Faris az érdeklődő és igazán lelkes kis Jacknek magyaráz.