Rengeteg mesére számíthatnak a gyerekek

Tini Nindzsa
Vágólapra másolva!
Premierekkel készül a gyerekeknek augusztusban a Nickelodeon. 
Vágólapra másolva!

Augusztus 13-án, szombaton és 14-én, vasárnap Nicky, Ricky, Dicky és Dawn maratonnal készül a nézőknek a Nickelodeon. A különc Nicky, a szuperokos Ricky, a vagány Dicky, és négy másodperccel idősebb nővérük már idáig is megmutatták, hogy a négyes ikrek élete korántsem unalmas, most pedig még nagyobb kalandok várnak rájuk - közölte a csatorna.

Forrás: ©2014 VIACOM INTERNATIONAL INC. ALL RIGHTS RESERVED./Michael Elins/Nickelodeon

A maraton mellett régi jól ismert sorozatok új részeivel is várja a kicsiket és a nagyokat a csatorna. A New York csatornáiban élő, pizzamániás négy teknőcöt senkinek sem kell bemutatni: már több mint harminc éve mentik meg a világot a gonoszoktól, a Tini Nindzsa Teknőcök vadonatúj epizódjaiban újabb ellenséggel kell szembenézniük Donatellóéknak. A Bella és a Bulldogok rajongói is új részekre számíthatnak.

Forrás: Nickelodeon

A Nickelodeon a napi premierek mellett maratoni sorozat-vetítésekkel is készül hétvégente, vagyis egymás után sok-sok epizódot láthatnak a gyerekek kedvenc sorozataikból. 13-án és 14-én a Nicky, Ricky, Dicky és Dawn epizódjai futnak majd egymás után, míg 20-án és 21-én az iCarly-rajongók kapnak egy nagy adagot kedvencükből, a valódi websztárrá váló Carlyból és csapatából. Végül, a 27-i és 28-i hétvégén a V, mint Viktóriát vetíti a csatorna maratoni mennyiségben.