A transzneműség után a szerelem a téma

Transparent
Vágólapra másolva!
Újabb sorozaton dolgozik Jill Soloway, a transznemű családapáról szóló sitcom, a Transparent ötletgazdája. A készülő széria egy Los Angeles-i nő szerelem- és énkeresését ábrázolja majd – kis csavarral.
Vágólapra másolva!

Az új produkció alapötlete a Transparent egyik írójától, Ethan Kuperbergtől származik, és a forgatókönyvet is ő jegyzi. Az egyelőre cím nélküli vígjátéksorozat újítása a műfajon belül ezúttal nem tematikai, hanem formai lesz, mivel az események musicalként tárulnak elénk.

Soloway a projektben executive producerként vesz részt, és az Amazon azonnal bizalmat szavazott neki, hiszen a Transparent volt az a széria, amely az eredeti műsorok gyártását illetően elhelyezte a térképen a streamelős szolgáltatást.

Transparent Forrás: Amazon

Az alkotónak hamarosan egy tévéfilmje is kijön egyébként az Amazonnál: az I Love Dick Kevin Bacon és Kathryn Hahn főszereplésével készült, és arról szól, hogy egy házaspár mindkét tagja beleszeret ugyanabba a professzorba.

Jill Soloway idén májusban Forrás: Angela Weiss / AFP

Soloway a jelek szerint dúskál a pikáns témákban: előkészületben van (szintén az Amazonnál) egy nagyjátékfilmje is, a Ten Aker Wood, amely egy tönkrement házassága után egy észak-kaliforniai marihuánafarmon új életet kezdő asszonyt mutat be.

Az alkotónak egyébként a most készülő musicalsorozat lesz az első kirándulása a zene világába, de biztos nem lesz semmi baj, hiszen a Transparent narratívájában is nagy szerepe volt a zenének.