A Dallas Samanthája külföldön próbál szerencsét

TBS / TNT Upfront 2014 - Green Room GettyImageRank3 VERTICAL USA New York City Madison Square Garden Linda Gray Arts Culture and Entertainment Attending The Theater Turner Broadcasting System Turner Network Television Upfront ACTRESS
NEW YORK, NY - MAY 14: Actress Linda Gray attends the TBS / TNT Upfront 2014 at The Theater at Madison Square Garden on May 14, 2014 in New York City. 24674_002_0160.JPG Dimitrios Kambouris/Getty Images for Turner/AFP
Vágólapra másolva!
A Dallas Samanthája, Linda Gray egy brit szappanoperában, a Hollyoaks-ban kapott szerepet.
Vágólapra másolva!

Linda Gray csatlakozott az 1995 óta futó Hollyoaks csapatához, az egyik állandó szereplő édesanyját fogja játszani, aki férje halála után érkezik hosszabb időre a címbeli városkába.

A szappanoperát adó Channel 4 közlése szerint Gray karaktere megkavarja a lakók életét, miközben különös dinamika alakul ki közte és veje között, ők ugyanis nem igazán kedvelik egymást.

Linda Gray 2014-ben Forrás: AFP/2014 Getty Images/Dimitrios Kambouris

A már 75 éves Gray a Dallas-ban több mint 300 epizódban játszotta Samanthát (az eredetiben Sue Ellent), majd a sorozat 2012-ben indult új változatában is megismételte a szerepet.

Közben hosszabban láthattuk a Modellügynökség-ben – miután a karakterét bemutatták a Melrose Place-ben –, majd a Gazdagok és szépek-ben, vendégszereplőként pedig többek között az Angyali érintés-ben és a 90210-ben is megjelent.