Tudja, hogy született meg a Harley-Davidson?

Discovery Channel
In this 3-night television event, experience the untold true story of two friends who refused to settle for the status quo. On a humble street in Milwaukee at the turn of the century, Bill Harley and Arthur Davidson designed a motorized bicycle that they believed would give people a new way to see the world around them. Ride along as we go inside the minds, hearts and motors and see how ordinary men took their dream and built a company that became a global empire. Starring: Robert Aramayo as Bill Harley, Bug Hall as Arthur Davidson, Michiel Huisman as Walter Davidson, Gabriel Luna ans Eddie Hasha and Annie Read as Anna Harley.
Vágólapra másolva!
A Discovery Channel fikciós minisorozatából, a Harley és a Davidson fiúk-ból minden kiderül a legendás motor születéséről.
Vágólapra másolva!

Szeptember 18-án indul a Discovery Channel saját gyártású minisorozata, a Harley és a Davidson fiúk, amely dramatizált formában, színészekkel mutatja be a Harley-Davidson történetét.

A legendás motort három milwaukee-i srácnak, egy vállalkozó szellemnek, egy zseniális mérnöknek és egy vakmerő motorosnak köszönhetjük, őket mutatja be a háromrészes széria.

Bill Harleyt a Trónok harcá-ban is látott Robert Aramayo játssza, a két Davidsont, Waltert és Arthurt a Trónok harcá-ban szintén feltűnt Michiel Huisman, illetve a Kis gézengúzok Alfalfája, Bug Hall alakítja.

Mutatjuk a sorozat magyar nyelvű plakátját is:

Forrás: Discovery Channel