Ön is lehet buja kéjnő vagy zord őr a Trónok harcában

2016.08.21. 20:55

Ha nagy rajongója a szériának, és angolul is tud, van esélye. Na nem sok, de valami mégis.

A Tűz és jég dala-ciklus könyveinek olvasói pontosan tudják, milyen nagyszámú karakterrel dolgozik R. R. Martin író, milyen sok figurát mozgat: ez olvasáskor néha zavaró is, mert ki tud fejben tartani három-négyszáz nevet, ki tudja felvázolni bármikor a szövevényes családi-nemesi rendszert, rokoni szálakat? A Trónok harca-sorozat kénytelen volt egyszerűsíteni egy kicsit, hogy követhető legyen a sztori, de így is szükség lesz új arcokra a hetedik évadban.

MissandeiForrás: HBO

Az új szezonban – amely történéseiről nem sokat tudni, mivel az újabb regény még nem jelent meg – is kellenek friss arcok. Az HBO közleménye szerint kell majd egy 40-55 év közötti fehér színész, aki katonatisztet alakít majd, neki a szeptember 6-i héten kell szabaddá tennie magát.

Több harcos is kell a produkcióba, keresek egy huszonéves, atlétikus, jó kondícióban lévő férfit is, közel-keleti kinézettel, valószínűleg dothraki katona lesz belőle. Ha ön nem üli meg a lovat, 25-30 közötti fehér férfiember, forgatott már etikettről és protokollról szóló szakkönyvet, akkor megpályázhat egy fiatal nemesi szerepet, ekkor viszont tegye magát szabaddá szeptember 20-tól.

Daenerys is vetkőzöttForrás: HBO

Ha női, meztenkedős szerepre vágyna, természetesen az is akad, hiszen a Trónok harca nem az a szemérmes, konzervatív széria, szinte minden részben akad aktus, de minimum egy pár női mell. Októberre attraktív fiatal nőt keresnek, aki meztelen jelenetet is vállal. Őt látva biztos sóhajtozva ingatná a fejét a hatvanas éveiben járó pap, akit szintén keres a produkció: ő szeptember 22-én kezd, egy hetet forgat majd.

Ezek mellett harcos, kereskedő, városi őr, kapuőr is kell, a legtöbb beszélős szerep, azaz a magyarral nem sokra megy ott a próbálkozó, de az ausztrál akcentus sem nyerő.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK