Teljesen hülyére veszik a horrorsorozat rajongóit

American Horror Story Amerikai Horror Story teaser 19
Vágólapra másolva!
Szórják a kamu előzeteseket az Amerikai Horror Story-hoz, nem tudni, hogy a legutóbbi négy teaserből van-e bármelyiknek is köze az új évadhoz.
Vágólapra másolva!

Négy újabb teaser jött ki az Amerikai Horror Story hatodik évadjához, ezektől sem lettünk azonban okosabbak, továbbra sem lehet tudni, hogy miről fog szólni az új etap.

Egy szemgolyó forog egy szájban, egy bőrmaszkos ember ordít, egy nő haja befonja a fürdőkádat, végül egy pók mászik ki egy nő szájából – ennyi körülbelül, amit láthatunk, ijesztőnek elég ijesztő mindegyik:

A mostaniakkal együtt összesen tizenkilenc kisfilmet adott ki az FX, a csatorna elnöke, John Landgraf azonban elmondta, hogy ezek közül csupán egy ad kulcsot ahhoz, hogy miről fog szólni a hatodik szezon.

A korábban a forgatási helyszínről kikerült képek talán többet segítenek, az ott látható egyik felirat arra utal, hogy az 1590-ben eltűnt Roanoke kolónia történetét idézik meg az alkotók – hivatalosan azonban csak az új szezon indulásakor, szeptember 14-én tudjuk meg, hogy mivel folytatódik a horror.