Az RTL nem tud róla, de lesz Győzike Show

Vágólapra másolva!
Gáspár Győző szerint újraindul a családi reality, de nem 40 millió forintért – legalábbis az Origónak ezt mondta.
Vágólapra másolva!

A napokban megjelent, hogy 40 millió forintot kap Győzike a családi valóságshow-jának újabb epizódjaiért, sőt, ennek felét jótékonysági célokra fordítja. Ennek cáfolatát is hamar olvashattuk: „Nem volt olyan tervünk, hogy visszahozzuk a Győzike Show-t, a nézők a BeleValóVilágban találkozhatnak vele" – mondta az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese, programigazgatója, Kolosi Péter a SorozatWikinek.

Megkérdeztük az illetékest, lesz-e folytatása az egykor kétmilliós nézettséggel futó realitynek, de Gáspár Győző szerint nem értelmezték jól szavait. „Ez olyan, mint a Szalai Ádám-ügy. Én csak annyit mondtam, hogy lesz Győzike Show. Hogy mikor és hogy, az ki fog derülni" – jelezte. (Úgy tudjuk, a Győzike brandet az RTL levédette - a szerk.)

Fotó: Polyák Attila - Origo

A Blikk 40 millióról tud, megkérdeztük, volt-e szó pénzről. „Én sose turkáltam senki zsebében, de az enyémben mindenki! Negyvenmillió forint? Külföldi sztárok kapnak ennyit, de persze nagyon jó lenne."

Fotó: Polyák Attila - Origo

„Az sem véletlen, hogy én most itt vagyok, a VV-villában, mindig tudok újat mutatni, vagyok, létezek. Már azt is tudom, mit csinálok januárban. De ha mindent elárulnék, mi maradna az újságoknak?" – tette fel a kérdést Győzike, aki a BeleValóVilágot vezeti majd a maga visszafogott, szelíd módján.