Augusztus 27-én indul Borbás Marcsi műsora: a Gasztroangyal visszatér a képernyőre, és a megszokott időpontban, szombatonként 17.00 órától a Duna TV-n várja a nézőket. 

A Gasztroangyal új évada egy kétrészes minisorozattal indul, amelyben Borbás Marcsi a kedvenc bográcsaival és biciklivel indul útnak, hogy kiderítse, mit főznek ebben az emberek. Az évad folytatásában megtudhatják a nézők, hogy milyen az igazán jó fagylalt, elkészül az ország tortája, és Borbás Marcsi egy lovas túrához is csatlakozik a Mecsekben. Kiderül, hogyan tenyésztik itthon a kecsegét, milyen a magyar kaviár,  miként lehet gazokból és gyógynövényekből fenséges fogásokat varázsolni, és az is kiderül, hogyan kerül a fondü a borácsba – közölte a produkció. 

Jönnek az új részekForrás: Gasztroangyal

A Gasztroangyal annak hatására indult el, hogy Borbás Marcsi a nagy mennyiségű gasztronómiai tudást, amit az évek során felhalmozott, munkatársai unszolására meg akarta örökíteni, hogy ne vesszen kárba. A tévéműsort azóta két szakácskönyv követte, a másodikról bővebben itt mesélt a műsorvezető az Origónak. 

A műsor szombaton várja a nézőket 17 órától a Duna TV-n.